search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:36
MENU CLOSE

Κέβιν Κόστνερ: Τελεσίγραφο στην εν διαστάσει σύζυγό του να φύγει από το σπίτι

05.07.2023 18:50
KEVIN-NEW

Ο Κέβιν Κόστνερ έδωσε περιθώριο δύο εβδομάδων στην εν διαστάσει σύζυγό του ώστε να αποχωρήσει από την έπαυλή του στη Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 30 Ιουνίου και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του περιοδικού «People», ο σταρ του «Yellowstone» «ζητά με σεβασμό» από την Μπαουμγκάρτνερ να εγκαταλείψει την κατοικία του μέχρι τις 13 Ιουλίου 2023.

Ο 60χρονος ηθοποιός πιέζει εδώ και εβδομάδες τη 49χρονη σύζυγό του να εγκαταλείψει την έπαυλη, επικαλούμενος το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχαν υπογράψει το 2004.

Η συμφωνία ανέφερε ότι αν ποτέ χώριζαν, θα έπρεπε να εγκαταλείψει τη συζυγική τους κατοικία μέσα σε 30 ημέρες. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, ο Κόστνερ ήταν επίσης υποχρεωμένος να της παράσχει ένα ξεχωριστό ακίνητο αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επίσης, στη συμφωνία έθετε ότι θα της προσέφερε προκαταβολή 10.000 δολαρίων για τα έξοδα μετακόμισης και 30.000 δολάρια μηνιαίως για ένα σπίτι προς ενοικίαση ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής του. Αλλά παρά το γεγονός ότι η Μπαουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν από δύο μήνες, εκείνη δεν έχει εγκαταλείψει το κοινό τους σπίτι.

Ο Κόστνερ ισχυρίστηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η πρώην του αρνείται να υποχωρήσει και ότι έχει οικονομικές απαιτήσεις πριν συμφωνήσει να μετακομίσει. Ωστόσο, η Μπαουμγκάρτνερ υποστήριξε ότι είχε κάθε δικαίωμα να μείνει, αφού δεν υπήρχε καμία νομική βάση για να την πετάξει έξω ο Κόστνερ, παρά την προγαμιαία συμφωνία.

Την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι η Μπαουμγκάρτνερ είχε τελικά κάνει σχέδια για να εγκαταλείψει το ακίνητο αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά με έναν όρο. Επέμενε να της εγγυηθεί ο πρώην σύζυγός της αρκετή οικονομική υποστήριξη ώστε να μην μείνει χωρίς λεφτά.

Τα δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι δεν έχει μια αμειβόμενη δουλειά από τότε που γεννήθηκε το μεγαλύτερο παιδί τους το 2007 και ζητάει 248.000 δολάρια το μήνα σε διατροφή για τα παιδιά εκτός από τη συζυγική διατροφή.

Διαβάστε επίσης:

Ντέμι Μουρ: Ποζάρει με μαγιό στα 60 της και αποθεώνεται (Video/Photo)

Φινάλε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – Πώς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές (Video)

Αγνώριστος ο «Πρύτανης» από τα Ημισκούμπρια – Έχασε 87 κιλά μετά από επέμβαση (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 11:36