search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:26
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο: Κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, παραμορφώνει τα γεγονότα

06.07.2023 14:04
kammenos_panos_maximou

Με την αιχμή ότι κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να εξυπηρετήσει δικές του επιδιώξεις, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον Πάνο Καμμένο, σχετικά με τα όσα είπε χθες το βράδυ στον Ant1 για τα γεγονότα του Ιουλίου του 2015 και για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ «Ο Πάνος Καμμένος έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα του 2015 και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Έχει επίσης το δικαίωμα να εμφανίζει τον εαυτό του ως αλάνθαστο πρωταγωνιστή και να κατηγορεί άλλους».

Όμως, συνεχίζει η ανακοίνωση, «εκείνο που δεν έχει το δικαίωμα να κάνει είναι να κατασκευάζει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να παραμορφώνει τα γεγονότα του χτες για να εξυπηρετήσει τις όποιες επιδιώξεις του σήμερα. Να επικαλείται ως γεγονότα δικές του κατασκευές. Και τελικά να μη δείχνει στοιχειώδη σεβασμό απέναντι στην αλήθεια για την πιο δύσκολη ιστορική περίοδο της Ελλάδας τα χρόνια της μεταπολίτευσης».

Τι είπε ο Καμμένος

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάνος Καμμένος σε τηλεοπτική του συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι το 2015 με δική του τηλεφωνική παρέμβαση στην τότε υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτώρια Νιούλαντ, έκλεισε τελικά η περιβόητη συμφωνία στις 6 το πρωί, σε αντιθεση με το σχέδιο Βαρουφάκη που ήθελε έξοδο από το ευρώ.

Επίσης υποστήριξε ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα πως «όσο οι ΑΝΕΛ ήταν στην κυβέρνηση δεν θα ετίθετο ζήτημα συμφωνίας με τη γειτονική χώρα για αλλαγή ονόματος» κάτι που αθέτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά από πιέσεις.

Διαβάστε επίσης:

«Σκοτώνονται» Βελόπουλος και Σπαρτιάτες – «Ή είστε με τη Μακεδονία ή δεν είστε κύριοι»

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Γιατί ο Μητσοτάκης «πετάει το γάντι» στα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ

Βουλή: Ξεκινούν οι προγραμματικές δηλώσεις – Προς τα €840 ο εισαγωγικός μισθός στο Δημόσιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:25