search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:50
MENU CLOSE

Ελεονώρα Μελέτη: Η δημόσια συγγνώμη της στην Αντελίνα Βαρθακούρη (Video)

07.07.2023 11:32
meleti-antelina-new

Δημοσίως συγγνώμη από την Αντελίνα Βαρθακούρη θέλησε να ζητήσει η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της, το πρωί της Παρασκευής.

Με αφορμή κάποιες αποκαλύψεις του Χάρη Βαρθακούρη για το τηλεοπτικό του μέλλον, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με το κοινό ότι η σύζυγός του είχε δυσαρεστηθεί από τον τρόπο που η ίδια και οι συνεργάτες της είχαν σχολιάσει κάποιες παλαιότερες δηλώσεις του.

«Εγώ θέλω να πω κάτι δημόσια στην Αντελίνα, γιατί είχα υποσχεθεί και δεσμευτεί ότι θα τα πούμε προσωπικά, παρόλα αυτά, με όλα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην προσωπική μου ζωή, δυστυχώς το αμέλησα και ξεχάστηκα» είπε και πρόσθεσε:

«Την περασμένη φορά που είχαμε παίξει ένα θέμα με την Αντελίνα και τον Χάρη, βασιζόμενοι στις δηλώσεις που έκανε ο Χάρης που περίπου ήταν στο ίδιο πλαίσιο με τις χθεσινές, η Αντελίνα είχε στενοχωρηθεί με εμένα. Παρ’όλο που δεν είχα πει κάτι κακό, ξέρετε ότι δεν λέω κάτι κακό για τους ανθρώπους τους οποίους σχολιάζουμε, με πολύ χιούμορ και με πολύ ωραία και γλυκιά διάθεση, είχα σχολιάσει αυτά που είχε ο Χάρης, παρόλα αυτά μου είχε στείλει ένα μεγάλο, έντονα συγκινησιακό μήνυμα και προσωπικά θέλω να της ζητήσω συγγνώμη, αν είπαμε κάτι που την προσέβαλε, αλλά δεν είχαμε καμία τέτοια πρόθεση.

Ουσιαστικά, σχολιάσαμε πράγματα που για ακόμα μία φορά θέτει στο τραπέζι ο Χάρης Βαρθακούρης. Για αυτό, θέλω να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πούμε. Και θα χρησιμοποιήσω αυτό που είχε πει η Αντελίνα για εμάς ότι “δεν ξέρετε, δεν είσαστε μέσα στο σπίτι μου για να ξέρετε τι γίνεται”».

Διαβάστε επίσης:

Μαντόνα: Την επανέφεραν με φάρμακο που χορηγείται για υπερβολική χρήση ναρκωτικών

Britney Spears: «Περιμένω δημόσια συγγνώμη» – Ο μπασκετμπολίστας μιλά για το περιστατικό (video)

Στικούδη: Δεύτερη «χυλόπιτα» στον Λιάγκα και τον ΑΝΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:45