search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:54
MENU CLOSE

ΗΠΑ: 17χρονος ήταν εξαφανισμένος για 8 χρόνια – Ο σκοτεινός ρόλος της μητέρας του (videos)

07.07.2023 14:06
ameriki

Ο Ρούντι Φαρίας είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος πριν από οκτώ χρόνια, όταν ήταν 17 ετών και ξαφνικά επανεμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες, όταν άρχισε να ξετυλίγεται η απίστευτη ιστορία του.
Ο 17χρονος τότε Ρούντι Φαρίας είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά του και η μητέρα του ανέφερε στην αστυνομία ότι είχε εξαφανιστεί. Ήταν το 2015 και μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο 25χρονος σήμερα Ρούντι βρέθηκε αναίσθητος έξω από μία εκκλησία στο νοτιοανατολικό Χιούστον.

Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από περαστικούς, ερεύνησε την υπόθεση και διαπίστωσε ότι ο Ρούντι στην πραγματικότητα δεν είχε εξαφανιστεί ποτέ, αλλά όλα αυτά τα χρόνια ήταν με την μητέρα του. Για την ακρίβεια ανακοινώθηκε ότι ο Φαρίας επέστρεψε στο σπίτι του μία μέρα αφότου αναφέρθηκε η εξαφάνισή του, αλλά η μητέρα του εξακολούθησε να λέει στις αρχές ότι το παιδί της είχε εξαφανιστεί, ενώ οι έρευνες που έγιναν για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες.

Το θέμα πήρε όμως μεγαλύτερες διαστάσεις όταν ένας ακτιβιστής από την κοινότητα, με το ψευδώνυμο Quanell X, εξέφρασε ανησυχίες για την ασφάλεια του Ρούντι και ισχυρίστηκε ότι η μητέρα του, Τζέινι Σαντάνα τον κακοποιεί σεξουαλικά όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόλο που η αστυνομία στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε για τον εντοπισμό του Ρούντι απέφυγε να αναφερθεί στον ρόλο της μητέρας, ανακοίνωσε ότι αυτά τα οκτώ χρόνια ο Ρούντι και η μητέρα του ζούσαν με πλαστές ταυτότητες.

Ο ακτιβιστής Quanell X υποστήριξε όμως ότι ο Ρούντι αποκάλυψε πως η μητέρα του τον υποχρέωνε να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι και να έχουν ανάρμοστες επαφές. «Τρελάθηκα βλέποντας τη συνέντευξη Τύπου», είπε ο ακτιβιστής, «ο αστυνομικός άκουσε τον νεαρό να του λέει ότι η μητέρα του τον αντιμετώπιζε ως σύζυγο. Ότι τον αποκαλούσε μπαμπά όταν τον φιλούσε στο στόμα». Ο ακτιβιστής πρόσθεσε ότι θέλει να βοηθήσει τον νεαρό και πρόσθεσε πως η αστυνομία πρέπει να ασκήσει κατηγορίες εναντίον της μητέρας του και με κάποιο τρόπο να απομακρύνει τον Ρούντι από την επιρροή της.

Ωστόσο οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν απαγγείλει κατηγορίες εναντίον της Τζέινι Σαντάνα, καθώς η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται και δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

Η οικογένεια της Τζέινι Σαντάνα την κατηγορεί γιατί όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε τον έφηβο μακριά από τους υπόλοιπους συγγενείς και εκφράζει ερωτήματα για την στάση των αρχών.

«Είμαστε θυμωμένοι που οι αρχές δεν κάνουν κάτι», δήλωσε η Πολίν Σάντσες Ροντρίγκεζ, θεία του Ρούντι. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η μητέρα τους, Ρόζα Σόουζα, η οποία έχει αποβιώσει, έλεγε τότε ότι ο Ρούντι δεν είχε εξαφανιστεί, αλλά ήταν στο σπίτι με τη μητέρα του, αλλά εκείνη απαντούσε στους συγγενείς ότι η Ρόζα Σόουζα «τα είχε χάσει».

Ωστόσο ο επικεφαλής της αστυνομίας, Τρόι Φίντερ δήλωσε ότι όταν αναφέρθηκε η εξαφάνιση του Φαρίας, ήταν 17 ετών, δηλαδή ενήλικος σύμφωνα με τη νομοθεσία του Τέξας. Σήμερα είναι «μεγάλος άνδρας», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι του παρέχεται υποστήριξη αλλά είναι σιωπηρός και δεν επικοινωνεί με τους αστυνομικούς.

Διαβάστε επίσης:

«Εκτός ελέγχου» η κλιματική αλλαγή – «Χτυπάει καμπανάκι» ο ΟΗΕ

ΗΠΑ: 7χρονος έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς – Ο καβγάς έγινε για ένα τζετ – σκι (video)

Βόμβες διασποράς: Πώς λειτουργεί το αμφιλεγόμενο όπλο που ετοιμάζονται να στείλουν οι Αμερικανοί στην Ουκρανία (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:53