search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Έλτον Τζον: Η αποχαιρετιστήρια ομιλία στο τελευταίο live της καριέρας του (Video)

09.07.2023 20:03
elton_john

Με την τελευταία συναυλία της περιοδείας Farewell Yellow Brick Road Tour στη Στοκχόλμη, ο Έλτον Τζον πραγματοποίησε την τελευταία ζωντανή εμφάνιση της καριέρας του.

Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay εμφανίστηκε ζωντανά στην οθόνη για να τον αποχαιρετήσει και να τον ευχαριστήσει για το έργο του.

Σε μια καριέρα που καλύπτει περισσότερα από 50 χρόνια ο 76χρονος Έλτον Τζον έδωσε περισσότερες από 4.000 παραστάσεις σε περισσότερες από 80 χώρες, ενώ στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία έδωσε 330 συναυλίες σε 663 ημέρες.

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, ο σπουδαίος μουσικός είπε στους θαυμαστές του ότι θα παραμείνουν στο «μυαλό, την καρδιά και την ψυχή».

Επιβεβαίωσε ότι «δεν θα κάνει ποτέ ξανά περιοδεία», αλλά αποκάλυψε ότι μπορεί να κάνει κάτι «μοναδικό» κάποια στιγμή στο μέλλον, αν και είπε ότι κάτι τέτοιο απέχει ακόμα «μίλια μακριά».

Ο Έλτον Τζον αφιέρωσε το Border Song στην αείμνηστη Aretha Franklin και την «κληρονομιά της βασίλισσας της σόουλ», λέγοντας στο κοινό ότι «δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του» όταν εκείνη διασκεύασε το τραγούδι το 1972.

«Είχα την πιο υπέροχη καριέρα, πέρα από κάθε φαντασία. Πενήντα δύο χρόνια αγνής χαράς παίζοντας μουσική, πόσο τυχερός είμαι που παίζω μουσική;” Ήταν η ψυχή μου να παίζω για εσάς παιδιά και ήσασταν υπέροχοι – σας ευχαριστώ. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Έχω παίξει τόσες πολλές συναυλίες, πώς θα μπορούσα να ξεχάσω; Είστε στο μυαλό μου, στην καρδιά και στην ψυχή μου, και σας ευχαριστώ πολύ», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Ορέστης Χαλκιάς: «To Maestro “σκοτεινιάζει” στον δεύτερο κύκλο»

Απέργης για τη μητέρα του: «Τώρα μπορώ να της έχω γεμάτο το ψυγείο» (Video)

Μικρούτσικος: «Iδιοκτήτες καναλιών έπρεπε να με συνταξιοδοτήσουν» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09