search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:36
MENU CLOSE

Γιώργος Παπαδάκης: Ο Κασιδιάρης εγκλωβίστηκε και έπαιρνε τηλέφωνα

09.07.2023 17:18
papadakis_giwrgos

Για την πιο δύσκολη στιγμή στην τηλεοπτική του καριέρα μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης στο «Καλύτερα δε Γίνεται».

Ο δημοσιογράφος πήγε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, μαζί με τον γιο του, Φοίβο, και αποκάλυψε τι συνέβη εκτός αέρα, μετά την επίθεση του καταδικασμένου πρώην χρυσαυγίτη στη Λιάνα Κανέλλη.

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη! Κάποιοι το “όχι” το διακωμώδησαν αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν το χωρούσε το μυαλό μου ότι ένας άντρας θα σηκώσει το χέρι σε μια γυναίκα. Ήταν πραγματικά και η διαχείριση του αέρα αλλά και μετά», ανέφερε.

«Έπεσαν όλοι επάνω, προσπάθησε να φύγει, εγκλωβίστηκε σε ένα χώρο. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε “Ελάτε”, κινητοποίηση. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες δεν ήξεραν τι να κάνουν! Απέναντί μας ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου τρελάθηκαν. Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν!», περιέγραψε.

«Έχω πετάξει μικρόφωνο και έχω φύγει»

«Έχω πετάξει μικρόφωνο και έχω φύγει. Δεν προσπάθησα να παρασυρθώ για να παίξω έναν ρόλο στην τηλεόραση. Όπως είμαι στη ζωή μου, είμαι και την ώρα της εκπομπής. Ένιωσα την ανάγκη να φύγω και το έχω κάνει. Ή φεύγουν εκείνοι. Αν υποδύεσαι έναν ρόλο κάνοντας ενημέρωση, καλύτερα να περάσεις στη μυθοπλασία. Εκεί θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να διαπρέψεις», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Φοίβος Παπαδάκης: Ψάχνω τα τηλεοπτικά μου πατήματα

Μιλώντας στην εκπομπή ο Φοίβος Παπαδάκης -που βρισκόταν στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, και από τον Φεβρουάριο συμμετείχε και στο J2US- μίλησε για την εμπειρία του στην τηλεόραση.

«Ψάχνω τα τηλεοπτικά μου πατήματα και τα ξεδιπλώνω σιγά σιγά. Τις πρώτες μέρες στην τηλεόραση είχε πολύ άγχος. Αυτό βέβαια φεύγει σιγά σιγά. Και φυσικά το J2US ήταν ένας τρόπος για να δείξω μια άλλη πλευρά του εαυτού μου», ανέφερε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Θα βρίσκομαι στο «Καλοκαίρι #YES». Μια φρέσκια παρέα, μια εκπομπή χαρούμενη, καλοκαιρινή με τη βούλα και που το περιμένουμε πώς και πώς», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Μαυραγάνη: Με τις γόβες στο χέρι, ψάχνει …θέα με στούντιο στη θάλασσα (Video)

J2US: Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός

«Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»: Όταν ο Νίκος γνώρισε την Κιάρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 00:36