search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:20
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Οργώνει» την Ελλάδα ο Σκανδαλίδης – Οι δήμαρχοι που θα στηρίξουν (ονόματα)  

10.07.2023 07:00
PASOK-NEW

Με τον συντονιστή της επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές Κώστα Σκανδαλίδη να «οργώνει» την Ελλάδα στο ΠΑΣΟΚ χαράζουν την στρατηγική τους για τις περιφερειακές και τοπικές εκλογές.  

Σε όλη την Ελλάδα ο Σκανδαλίδης  

Ο πρώην Υπουργός θα βρεθεί σήμερα στα Ιωάννινα όπου και θα έχει συναντήσεις με τοπικούς φορείς, στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και κατοίκους της πόλης. Σκοπός, όπως λένε στην Χαριλάου Τρικούπη είναι να βρεθούν τα πρόσωπα εκείνα όπου θα μπορέσουν να δώσουν την νέα ώθηση που χρειάζεται το κόμμα. Μετά την επίσκεψή του στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, θα ταξιδέψει στην Πάτρα, ενώ πρόσφατα είχε βρεθεί και στην Κέρκυρα. Στόχος του Κινήματος δεν είναι άλλος από την εγκαθίδρυση της παράταξης στην 2η θέση με απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ πετυχαίνοντας «μικρές» αλλά και «μεγάλες» νίκες.

Οι δήμαρχοι που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ  

Εκτός από τις περιφερειακές εκλογές και τα πρόσωπα που θα στηρίξουν, έχουν αρχίσει οι συζητήσεις και για τους δημάρχους. Το topontiki.gr παρουσιάζει τα πρώτα ονόματα και τις πληροφορίες. 

Αθήνα: Στην Αθήνα αναζητούν ένα πρόσωπο, το οποίο θα έχει μπορέσει να αποτυπώσει την εικόνα της ανανέωσης του κόμματος αλλά και θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρωτεύουσα απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη. Τα όσα γράφτηκαν για τον Δημήτρη Μάντζο μάλλον δεν ισχύουν (τουλάχιστον αυτό λένε οι δικές μας πληροφορίες).

Πειραιάς: Στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα στηριχθεί ο Γιάννης Μώραλης.  

Θεσσαλονίκη: Οι πληροφορίες θέλουν τον Στέλιο Αγγελούδη να έχει ζητήσει στήριξη από το ΠΑΣΟΚ με την Χαριλάου Τρικούπη να το σκέφτεται. Ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με πρώην στελέχη του Κινήματος στην παράταξη που έχει ιδρύσει. Υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης, ο οποίος συνεργάζεται στενά με τον νυν δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα

Πάτρα: Πληροφορίες θέλουν τον Βασίλη Αϊβαλή, πρόεδρο του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας να λαμβάνει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ. Ο Συνδυασμός του κ. Αϊβαλή λέγεται «Πάτρα, σπουδαία Πόλη και πάλι». Εκεί ίσως δούμε και την πρώτη κοινή στήριξη ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές. 

Κρήτη: Ένα στέλεχος με εμπειρία κυβερνητική αλλά και κοινοβουλευτική θα είναι υποψήφιος για τον δήμο Μίνωα Πεδιάδας. Ο Βασίλης Κεγκέρογλου αποχώρησε από την κεντρική πολιτική για να δώσει τη μάχη της αυτοδιοίκησης. Ο συνδυασμός του έχει όνομα «Δύναμη Προόδου».  

Διαβάστε επίσης:

Μπάιντεν: «Στόχος να ενισχύσουμε στρατιωτικά και Τουρκία και Ελλάδα»

Ραγκούσης: «Ο Τσίπρας είναι ο λαογέννητος ιδρυτής της κυβερνώσας αριστεράς»

Βενιζέλος: Πιο απαιτητική από τη διαχείριση της νίκης η διαχείριση της ήττας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 10:20