search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:43
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Αποτυπώματα και γενετικό υλικό «κλειδί» για την αποκάλυψη του δολοφόνου της Κουβανής τρανς

12.07.2023 19:34
anna_agiospanteleimonas2

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της δολοφονίας της 46χρονης Κουβανής τρανς μετά την ανάλυση των αποτυπωμάτων και του γενετικού υλικού από το διαμέρισμά της, στο οποίο εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη.

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το έργο των αναλυτών είναι δύσκολο και ίσως χρειαστεί χρόνο καθώς τα ευρήματα είναι παρά πολλά και δύσκολο να ταυτοποιηθούν.

Κάποια από αυτά τα αποτυπώματα έχουν εντοπιστεί σε επίμαχα σημεία, όπως σε ένα ψαλίδι που έχει βρεθεί στον χώρο και δεν αποκλείεται να είναι το όργανο του εγκλήματος, όπως και στην κάσα του παραθύρου από το οποίο φέρεται να διέφυγε ο δολοφόνος.

Αν κάποια από αυτά τα γενετικά αποτυπώματα ταυτοποιηθούν με σεσημασμένους, τότε από τις φωτογραφίες τους θα επιχειρηθεί η σύγκρισή τους με τον βασικό ύποπτο που αποτυπώνεται σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει μαζί με το θύμα στην πολυκατοικία του Αγίου Παντελεήμονα, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος και τακτικός επισκέπτης του διαμερίσματος, ενώ δεν αποκλείουν θύμα και δράστης να είχαν και οικονομικές διάφορες, καθώς το σπίτι βρέθηκε άδειο από αντικείμενα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πέραν του αιμορραγικού σοκ που έδειξε η νεκροψία νεκροτομή σαν αιτία θανάτου, η 46χρονη είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη ο οποίος την είχε χτυπήσει στο κεφάλι και στο πρόσωπο, γεγονός που δείχνει πως η Άννα πιθανόν να είχε διαφορές μαζί του.

Διαβάστε επίσης:

Viral το βίντεο με τους ηγέτες του ΝΑΤΟ – Ο Μητσοτάκης πολέμαρχος

Καύσωνας «Κλέων»: Οδηγίες ΥΠΕΝ για την αποφυγή μπλακ άουτ – Τι κάνουμε, τι αποφεύγουμε

Τέμπη: Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Σιδηροδρομικών Συστημάτων του ΟΣΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 15:43