search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:09
MENU CLOSE

Μπραντ Πιτ: Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά του – Καβγάδισε μεθυσμένος με την Τζολί και τα παιδιά

13.07.2023 16:32
pitt-jolie-new

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη… «σκοτεινή» πλευρά του Μπραντ Πιτ, καθώς σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο που έχει καταθέσει η Αντζελίνα Τζολί η εικόνα του ηθοποιού που παρουσιάζεται είναι τελείως διαφορετική.

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό που έχει στην κατοχή της η Daily Mail, ο Μπραντ Πιτ είναι ένας «νταής» που ενήργησε συναισθηματικά, παράλογα και τελικά παράνομα σχετικά με το Chateau Miraval, τον αμπελώνα που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί και στον οποίο παντρεύτηκαν.

Σύμφωνα με αυτό, ο ηθοποιός διεξήγαγε μια μακρά εκστρατεία προκειμένου να εμποδίσει την πρώην σύζυγό του και την πρώην επενδυτική της εταιρεία Nouvel από τα κέρδη της επιχείρησης που εδρεύει στο πρώην γαλλικό καταφύγιό τους, το Chateau Miraval.

Παράλληλα, αυτό το «εμπρηστικό» έγγραφο, με το οποίο στοχεύει να πάρει «τουλάχιστον» 350 εκατομμύρια δολάρια από τον Πιτ ως αποζημίωση, είναι γεμάτο με προσωπικά στοιχεία για τον Πιτ και τον γάμο του με την Τζολί.

Δεν πρόκειται ακριβώς, όπως σημειώνει η Daily Mail, για δολοφονία χαρακτήρα, αλλά τα όσα λέγονται από τους δικηγόρους που ενεργούν για λογαριασμό της Nouvel -της εταιρείας που ανήκε στο παρελθόν στην Τζολί- είναι άκρως επιζήμια.

Σύμφωνα λοιπόν με τους δικηγόρους της Nouvel, η Αντζελίνα Τζολί έπρεπε να πουλήσει την επιχείρηση επειδή, μετά τον διαβόητο καβγά που είχε με τον -μεθυσμένο- Μπραντ Πιτ μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο, που ουσιαστικά έβαλε τέλος στον γάμο τους, ένιωθε «άβολα» να εμπλέκεται στην πώληση αλκοόλ, δηλαδή στην παραγωγή και στην πώληση των κρασιών του Miraval.

Στο έγγραφο αναφέρεται πως τα 6 παιδιά τους τραυματίστηκαν ψυχικά τόσο πολύ από εκείνο το περιστατικό στο αεροπλάνο-το οποίο περιγράφεται με κάθε λεπτομέρεια- που έκτοτε δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στο Chateau Miraval.

Σκληρά λόγια της Αντζελίνα για τον Πιτ

Παράλληλα, τα έγγραφα υποστηρίζουν πως ο Μπραντ Πιτ έχει διεξαγάγει μια εκστρατεία σπίλωσης, η οποία υποδηλώνει πως η εικόνα του brand έχει πληγεί από τη σύνδεσή του με τον Ρώσο ολιγάρχη Γιούρι Σέφλερ (ιδιοκτήτης της Stoli), ο οποίος αγόρασε το μερίδιο της Τζολί.

Στην πραγματικότητα, οι δικηγόροι της Nouvel υποστηρίζουν ότι ο κίνδυνος ζημίας της μάρκας προέρχεται από την αμαυρωμένη εικόνα που έχει προκαλέσει ο ίδιος ο Πιτ και καλεί τον ηθοποιό «να κοιταχτεί στον καθρέφτη».

Παράλληλα, πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και επικαλούνται το φάντασμα του ατιμασμένου παραγωγού του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, που βρίσκεται στη φυλακή για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Φτάνουν επίσης στο σημείο να χλευάσουν ακόμη και τις προσπάθειες του Μπραντ Πιτ να βοηθήσει τα θύματα του τυφώνα «Κατρίνα» χτίζοντας σπίτια.

Ο Μπραντ Πιτ κατηγορείται, επίσης, πως χρησιμοποίησε το κτήμα αυτό ως «μοχλό πίεσης» στην Τζολί, δίνοντάς της μια προσφορά με «απαράδεκτους όρους» αφότου εκείνη ισχυρίστηκε ότι υπέστη ενδοοικογενειακή βία. Όλα αυτά κατά τη διάρκεια της διαμάχης του ζευγαριού για την κηδεμονία των παιδιών τους.

Στα έγγραφα αναφέρεται, επιπλέον, πως η εταιρεία Chateau Miraval δεν αποπλήρωσε δάνεια ύψους 40 εκατομμυρίων δολαρίων και ότι η Τζολί επιδίωξε να πουλήσει την εταιρεία προκειμένου να «επιτύχει ρευστότητα» – ένας απίστευτος ισχυρισμός δεδομένης της μακράς και επιτυχημένης καριέρας της στο Χόλιγουντ και των απίστευτων κερδών που είχε από την ηθοποιία.

Διαβάστε επίσης:

Ζέιν Μάλικ: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από τους «One Direction»

Κέβιν Σπέισι: Ξεκίνησε η απολογία του για τα σεξουαλικά αδικήματα – «Μου αρέσει πολύ να φλερτάρω»

Κλόντια Σίφερ: Μετά τις Σπέτσες στην Αντίπαρο για διακοπές (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 22:58