search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:33
MENU CLOSE

Το δώρο του Άλις Κούπερ στον Τζόνι Ντεπ

13.07.2023 10:21
cooper-depp

Ιδιοκτήτης καταστήματος ενδυμάτων στο Μάντσεστερ έμεινε έκπληκτος, όταν ο θρύλος της ροκ Άλις Κούπερ εμφανίστηκε στην πόρτα ζητώντας να αγοράσει ένα T-shirt για τον σταρ του κινηματογράφου Τζόνι Ντεπ.

Ο Άλις Κούπερ, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζο Πέρι των Aerosmith είναι μέλη του supergroup Hollywood Vampires.

Ο Άλις Κούπερ βρισκόταν στο Μάντσεστερ για να παίξει σε συναυλία με τους Hollywood Vampires και επισκέφτηκε το κατάστημα Modern Streets, σε εμπορικό κέντρο της πόλης, πριν από τη συναυλία.

Ο ιδιοκτήτης Τζακ Πάρτινγκτον είπε ότι ο Άλις Κούπερ ήταν «πραγματικός κύριος» και ότι συζήτησαν αρκετά. Δήλωσε στο BBC ότι στην αρχή δεν πίστευε ότι ήταν ο θρύλος της ροκ. Ωστόσο όταν άκουσε την αμερικανική προφορά των φίλων του που ήταν μαζί του, συνειδητοποίησε ότι είναι ο Άλις Κούπερ. «Ρώτησα αν κάνουν διακοπές και μου είπαν “όχι, είμαστε σε περιοδεία“», είπε και προσέθεσε: «Τότε κατάλαβα σίγουρα ότι ήταν ο Άλις Κούπερ.

«Μου είπε ότι δεν του άρεσε να μένει σε ξενοδοχεία σε περιοδείες και ότι θέλει να βγαίνει έξω και να γνωρίζει κόσμο» προσέθεσε ο Τζακ Πάρτινγκτον. «Ο Άλις Κούπερ στη συνέχεια ρώτησε αν μπορούσε να αγοράσει ένα μπλουζάκι για τον Ντεπ και εκτυπώσαμε ένα σχέδιο που του άρεσε».

Ο Τζακ Πάρντινγκτον είπε ότι είναι ευτυχισμένος που γνώρισε τον τραγουδιστή, «γιατί πολλά από τα συγκροτήματα που του αρέσουν δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε ο Άλις Κούπερ».

Διαβάστε επίσης:

Σελίν Ντιόν: Δύσκολη η κατάσταση της υγείας της λέει η αδερφή της – «Όλοι κάνουμε την προσευχή μας»

Τζόνα Χιλ: Πληθαίνουν οι κατηγορίες εναντίον του – Φίλησε με το ζόρι ανήλικη σε πάρτυ

Άννα Βίσση: Αυτός είναι ο λόγος που αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:33