Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Στον αστερισμό των επαναλήψεων «κινείται» ο δείκτης τηλεθέασης και την Παρασκευή. Τα μόνα προγράμματα στο ημερήσιο top 10 που δεν μεταδόθηκαν- εκ των πραγμάτων- σε επανάληψη ήταν το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Σκάι και το κεντρικό δελτίο του Alpha.
Τα περισσότερα βλέμματα συγκέντρωσε το επεισόδιο της σειράς «Στο πάρα πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου.
Αποτέλεσε πόλο έλξης για 611.000 τηλεθεατές. Την ενημέρωση τους από το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι επέλεξαν 475.000 τηλεθεατές και το ώθησαν στο δεύτερο σκαλοπάτι της κλίμακας με τα δημοφιλέστερα της ημέρας.
Τρίτη επιλογή το διαχρονικό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με την κωμική σειρά «πενήντα- Πενήντα» να συναποτελεί την τετράδα με τις υψηλότερες- τηρουμένων των συνθηκών- αποδόσεις.
Στο top 10 της ημέρας επικράτησαν οι κωμικές σειρές των καναλιών, συγκεκριμένα εκείνες του Mega και του Alpha.
Διαβάστε επίσης:
Οι μπλε φάλαινες… επέστρεψαν (video)
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για την παρουσιάστρια
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.