search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:03
MENU CLOSE

Θα ξαναγίνει ευρωβουλευτής ο Νίκος Παπανδρέου;

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2290
13/07/2023
17.07.2023 00:32
nikos_papandreou

Πολύ δραστήριος είναι στα ευρωπαϊκά του καθήκοντα ο Νίκος Παπανδρέου. Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, παρεμβαίνει, ρωτά, συμμετέχει στις επιτροπές.

Τελευταία παρέμβαση ήταν υπέρ του Φρέντη Μπελέρη, στη συζήτηση σχετικά με την έκθεση της Επιτροπής του 2022 για την Αλβανία στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Ο Παπανδρέου χαρακτήρισε απαράδεκτη την κράτησή του ζητώντας την αποφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπανδρέου βρισκόταν στην Αλβανία ως παρατηρητής με αντιπροσωπεία του Ευρωκοινοβουλίου για να παρακολουθήσουν τις τοπικές εκλογές και την ομαλή διεξαγωγή τους και να διαπιστώσουν αν συμβαδίζουν με το κράτος δικαίου.

Θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις ευρωεκλογές του Ιουνίου; Εδώ είναι το πρώτο ερώτημα.

Αν ο Μητσοτάκης φέρει τη λίστα για την «ευρωκάλπη» και είναι υποψήφιος, σε ποια θέση θα τοποθετηθεί; Αυτό είναι ένα δεύτερο ερώτημα.

Να δούμε πώς θα απαντηθούν…

Διαβάστε επίσης:

Επιτελικές κινήσεις πριν από την αναδόμηση του επιτελικού κράτους

Στο ΠΑΣΟΚ… αυτοπροτείνονται για τη θέση του αναπληρωτή εκπροσώπου

«Καρφιά» Σπίρτζη για τον καβγά Τζανακόπουλου – Ρήγα: Δεν καταδικάστηκε το γεγονός, δεν αποδοκιμάστηκε το «σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 17:02