search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:30
MENU CLOSE

Φαν ντερ Σαρ: Βγήκε από την εντατική και έστειλε μήνυμα μέσω social media

18.07.2023 21:57
van-der-saar-new

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ, ο οποίος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και εισήχθη εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Ολλανδός θρύλος του Άγιαξ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με μήνυμά του στο «twitter», ενημέρωσε πως βγήκε από την εντατική, ευχαριστώντας παράλληλα όσους είχαν στείλει μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του αυτές της ημέρες.

Πλέον, ο Φαν ντερ Σαρ, που έχει διαφύγει το κίνδυνο, μετρά «αντίστροφα» για να πάρει το εξιτήριό του από το νοσοκομείο, ευελπιστώντας πως την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο σπίτι του συνεχίζοντας από εκεί την ανάρρωσή του.

«Πρώτα απ ‘όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για όλα αυτά τα υπέροχα και υποστηρικτικά μηνύματα. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι δεν είμαι πλέον στην εντατική. Ωστόσο, είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Ελπίζω να πάω σπίτι την επόμενη εβδομάδα και να κάνω το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή μου!»ανέφερε στο μήνυμά του ο ο Φαν ντε Σαρ.

Διαβάστε επίσης:

Τζίτζι Χαντίντ: Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας

Barbie: Στη δημοσιότητα σκηνή από την ταινία λίγο πριν την πρεμιέρα (Video)

Φωτιά στη Μάνδρα: Η Σάσα Σταμάτη παρακαλεί για βοήθεια – «Καιγόμαστε, κάντε κάτι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:28