search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:52
MENU CLOSE

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι (Video)

18.07.2023 12:08
laskari_lykoyrezoy-new

Διάφορα βίντεο στο TikTok αναρτά, το τελευταίο διάστημα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τη ζωή της.

Στο πιο πρόσφατο από αυτά, η κόρη της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αναφέρθηκε στο παρελθόν, τότε που το σπίτι της ήταν γεμάτο ανθρώπους που δήλωναν στενοί φίλοι της οικογένειας.

Ωστόσο, από τότε που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή, όλοι αυτοί -εκτός κάποιων εξαιρέσεων- εξαφανίστηκαν από δίπλα τους, τονίζει.

«Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ξέρω ότι ήταν λόγω της δημοσιότητας» αναφέρει μεταξύ άλλων η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ Creep Radiohead (Cover) – Ridho P

«Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς έχει συμβεί και σε άλλους. Όταν πέθανε η μητέρα μου εξαφανίστηκαν όλοι. Όλος ο κόσμος ο οποίος ήταν γύρω από την οικογένεια μου και γύρω από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι, μετά το θάνατο της μητέρας μου εξαφανίστηκαν.

Όλοι, μόνο κανά-δυο έχουν κρατήσει επαφή. Ίσως και λίγοι παραπάνω. Τρομερό ξεκαθάρισμα. Εκεί καταλαβαίνεις τελικά πως τον κόσμο ουσιαστικά δεν τον αφορά καθόλου τι κάνεις, αν είσαι καλά. Δεν τον νοιάζει. Ο κόσμος έχει γίνει πια για την πάρτη του και φάνηκε τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ. Όταν σταμάτησα τα ναρκωτικά και ξέκοψα από αυτές τις παρέες και από το ψεύτικο κοινωνικό περιβάλλον, το έκανα συνειδητά στα 25 μου, έκανα παρέες, υπήρχε κόσμος στο σπίτι. Η μητέρα μου ήταν πολύ κοινωνικό άτομο είχε πάντα κόσμο στη ζωή μας.

Πάντα ήμουν επιφυλακτική με τον κόσμο που ήταν γύρω από την οικογένειά μου, γιατί ξέρω ότι ήταν λόγω της δημοσιότητας και φάνηκε αυτό, όταν έφυγε η μητέρα μου. Πώς εξαφανίζονται όλοι όμως… και μένουν μόνο αυτοί που πραγματικά νοιαζόντουσαν για την οικογένειά μου, οι οποίοι είναι ελάχιστοι» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Γουάντα Νάρα: Η σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι πάσχει από λευχαιμία – Τα παιδιά της το έμαθαν από δημοσιογράφους (video)

Εβελίνα Παπούλια: Το δημοσίευμα που διέψευσε για την ίδια και την κόρη της – «Κάνει κακό στη δουλειά μας»

Διαζύγιο – Βόμβα για Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο μετά από 7 χρόνια γάμου (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 10:52