search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ τρέχει να ξεφύγει από τις φλόγες σε κατάσταση πανικού

18.07.2023 16:42
spiraki open fotia 88- new

Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να πλησιάσουν πολύ κοντά οι φλόγες βρέθηκε η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ, Ελευθερία Σπυράκη, καθώς, ενώ μετέδιδε ζωντανά από το πύρινο μέτωπο στον Άγιο Χαράλαμπο Κορινθίας, οι φλόγες έφτασαν σε κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να νιώσει ότι κινδυνεύει η ίδια και το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού.

Όπως φαίνεται και στα πλάνα, οι φλόγες καίνε μόλις λίγα μέτρα μακριά, με την ίδια και τον καμεραμάν μόλις αντιλαμβάνονται την επικινδυνότητα της κατάστασης, να τρέχουν να γλιτώσουν.
Το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού βρέθηκε στο σημείο, καταγράφοντας την καταστροφική πορεία του πύρινου μετώπου.



Η ρεπόρτερ του ΟΡΕΝ, Ελευθερία Σπυράκη, δεν έκρυψε τον πανικό της στον αέρα της ζωντανής μετάδοσης, παροτρύνοντας τον οπερατέρ, Παναγιώτη Λιανό, να απομακρυνθούν άμεσα από το σημείο.

«Πρέπει να απομακρυνθούμε, Μίνα! Μας κάνουν νόημα να απομακρυνθούμε. Η φωτιά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια. Πάμε λίγο πιο γρήγορα, Πάνο! Παντού υπάρχουν φλόγες. Πάμε, πάμε, πάμε!», ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος την ώρα που τρέχει να σωθεί από τη φωτιά.

Διαβάστε επίσης:

Χόλιγουντ: Δεν συμφωνούν ακόμα και σε ποια αιτήματα διαφωνούν οι αντιμαχόμενες πλευρές

Στις πυρκαγιές «κάηκε» και το «ουσιαστικά»

Τηλεθέαση: Μουντιάλ και «Σασμός» στην κορυφή για τη σεζόν 2022-2023

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:57