search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:44
MENU CLOSE

Χανιά: Εξελίξεις στο θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στα σκουπίδια – Προσαγωγές υπόπτων

21.07.2023 17:53
xania ptoma diamelismeno – new
zarpanews

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη διαλεύκανση της φρικτής δολοφονίας με θύμα έναν 30χρονο Ασιάτη στα Χανιά, το πτώμα του οποίου βρέθηκε διαμελισμένο κατά τη διαλογή των απορριμμάτων στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ. Αρχικά οι εργαζόμενοι σοκαρισμένοι βρήκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε σακούλα. Στη συνέχεια βρήκαν και άλλα τμήματα του τεμαχισμένου νεκρού.

Στην περιοχή του Ρεθύμνου οι έρευνες

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, παρότι η ταυτότητα του άγνωστου άνδρα, ο οποίος είναι πιθανότητα Ινδός στην καταγωγή, παραμένει άγνωστη, καθώς δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση, οι έρευνες έχουν εστιάσει στην περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς ο δράστης έκανε το λάθος να πετάξει στην ίδια σακούλα αποδείξεις από αγορές σε καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ περιοχής ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου.

Τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν ήδη εντοπιστεί, ενώ αξιοποιώντας αυτό το στοιχείο οι Αρχές προσπαθούν με υλικό από κάμερες ασφαλείας να οδηγηθούν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα του, λόγο της ειδεχθούς φύσης και του τρόπου τέλεσης του συγκεκριμένου εγκλήματος.

Πρώτες προσαγωγές από την ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων που δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις, χωρίς όμως να δίνονται επίσημες πληροφορίες από μεριάς αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.

Σημειώνεται ότι ο φάκελος της υπόθεσης έχει φύγει από τα Χανιά και τις έρευνες χειρίζονται οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου.

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας: Πώς να αποφύγουμε τη θερμοπληξία – Αναλυτικές οδηγίες και μέτρα

Τραμ: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα, κανονικά τα δρομολόγια

Ηράκλειο: Διψασμένος γυπαετός «λύγισε» στη μέση της εθνικής οδού από τον καύσωνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 18:44