search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:03
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Σγουρός για Αττική και Δούκας για Δήμο Αθηναίων – Ποια ονόματα ακούγονται 

21.07.2023 06:03
Σγουρός για β’ γύρο: Οι πολίτες να επιλέξουν Περιφερειάρχη με βάση το έργο του καθενός - Media

Προς τον έμπειρο αυτοδιοικητικό και πρώην περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό φαίνεται ότι καταλήγουν στο ΠΑΣΟΚ για την Αττική. 

Η μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, όπου ο περιφερειάρχης είναι ένας «μικρός Πρωθυπουργός» λόγω των έργων και των χρημάτων που καλείται να διαχειριστεί αποτελεί στοίχημα για την Χαριλάου Τρικούπη καθώς φιλοδοξεί να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Γιάννης Σγουρός είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να συνθέσει. 

Για τον Δ. Αθηναίων ακούγεται έντονα το όνομα του Καθηγητή του ΕΜΠ Χάρη Δούκα, ενός προσώπου που βρίσκεται κοντά στον Νίκο Ανδρουλάκη και ο οποίος χάραξε την στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για την ενεργειακή κρίση. Στην Θεσσαλονίκη ακούγεται έντονα πως τη στήριξη του Κινήματος θα λάβει ο Στέλιος Αγγελούδης. Ήδη, τοπικά στελέχη ανακοινώνουν μέρα με τη μέρα την κάθοδο στις εκλογές της αυτοδιοίκησης με τον συνδυασμό του. 

Στην Πάτρα επικρατέστερος είναι ο Βασίλης Αϊβαλής, πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα στηριχθεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στον δήμο της Αγίας Βαρβάρας θα είναι υποψήφιος ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λάμπρος Μίχος. 

Διαβάστε επίσης:

Ψήφος Αποδήμων: Ο Θεοδωρικάκος εισηγητής της κατάργησης του… νόμου του

Μήνυμα μηδενικής ανοχής για τους εμπρησμούς

Οι… παραφωνίες των υπουργών και το μήνυμα Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 16:03