search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:15
MENU CLOSE

Στα λευκά ντυμένοι όλοι για το «τελευταίο αντίο» στην 14χρονη Χριστίνα 

31.07.2023 20:07
kideia

Στα λευκά ντυμένοι συγκεντρώθηκαν φίλοι και συγγενείς στην κηδεία της άτυχης Χριστίνας που στα 14 της χρόνια έχασε τη ζωή της σε τροχαίο.

Η 14χρονη Χριστίνα έδινε μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για να κρατηθεί στη ζωή από τα ξημερώματα της 9ης Ιουλίου, οπότε και έπεσε θύμα τροχαίου, στην περιοχή του Ρίου, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε 16χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε, συγκρούστηκε με ΙΧ.

Οι γονείς της – σύμφωνα με το tempo24 – πήραν την απόφαση να δωρίσουν τα όργανα της μικρής τους Χριστίνας δίνοντας ζωή σε ανθρώπους που το χρειάζονται.

Από χθες τα ξημερώματα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου ξεκίνησε η διαδικασία της λήψης και μεταφοράς των οργάνων της άτυχης κοπέλας από μεταμοσχευτικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Αθήνα, την Αυστρία και την Ιταλία.

Διαβάστε επίσης:

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό σε Καλαμάτα και Δήλεσι

Κομπίνα με διακίνηση μαύρου χρήματος μέσω τράπεζας ερευνούν οι εισαγγελείς

Κηφισιά: Καίγεται το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Grand Chalet

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:15