search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:45
MENU CLOSE

Λαμία: Ηλικιωμένος οδηγός παρέσυρε γυναίκα και την εγκατέλειψε (video/photos)

07.08.2023 13:38
Photo credit: lamiareport.gr

Τρελή ήταν η πορεία ενός ηλικιωμένου οδηγού το πρωί της Δευτέρας καθώς στην παρέσυρε γυναίκα και στη συνέχεια χτύπησε μηχανάκι ντελιβερά ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε!

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το περιστατικό σημειώθηκε στις 08:55 στην πλατεία Πάρκου, όπου η ηλικιωμένη γυναίκα διέσχιζε το οδόστρωμα από την κάτω πλευρά της πλατείας, με τον οδηγό του αυτοκινήτου να πραγματοποιεί ελιγμό. Την παρέσυρε κυριολεκτικά ένα βήμα πριν πατήσει η άτυχη γυναίκα στο πεζοδρόμιο, ενώ στη συνέχεια παρέσυρε και μηχανάκι διανομέα που ήταν σταματημένο μπροστά σε μαγαζί.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του ΙΧΕ, προς στιγμήν σταμάτησε, κατέβηκε και είδε πεσμένη τη γυναίκα στο οδόστρωμα όμως μετά από λίγες στιγμές, μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση!

«Ήταν ένας κύριος μεγάλος σε ηλικία, έκανε προσπέραση από δεξιά και χτύπησε την κυρία. Κατέβηκε αν είναι καλά και μετά σηκώθηκε και έφυγε. Τα είχε χαμένα σίγουρα, γκάζωσε δεν ξέρω τι πρόβλημα υπήρχε αλλά κάποιοι πρόβλημα υπήρχε» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έτυχε να βρίσκεται επί του δρόμου που έγινε το τροχαίο και μέσα σε λίγα λεπτά είχε ήδη αναλάβει τη γυναίκα προκειμένου να τη διακομίσει στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Διαβάστε επίσης:

Ζάκυνθος: Συνελήφθησαν τρεις επιχειρηματίες – Έβαζαν παράνομα ομπρέλες στον Λαγανά

Κέρκυρα: Στη φυλακή μαφιόζος της Ιταλικής Καμόρα – Τον πρόδωσε το πανό της αγαπημένης του ομάδας (videos)

Λάρισα: Προκλητικά «μετανιωμένος» δηλώνει τώρα ο άντρας που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του – Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Κούγιας (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:45