search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:07
MENU CLOSE

Η διαδρομή που ακολούθησαν οι Κροάτες – Άλλαξαν 4 χώρες και είχαν σχέδιο (video)

08.08.2023 16:28
AEK

Για ώρες ολόκληρες το κονβόι των οχημάτων με τους Κροάτες χούλιγκαν που κατέληξαν να δολοφονήσουν τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια κινούνταν, αλλάζοντας μάλιστα τέσσερις χώρες. Κροατία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Ελλάδα.

Δεν σταμάτησε κανένας τη δολοφονική πορεία των Κροατών που όπως όλα δείχνουν είχαν σχέδιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, έσπαγαν, εξαφανίζονταν και ξαναεμφανίζονταν όποτε χρειαζόταν για να μην τραβήξουν την προσοχή των Αρχών, μέχρι που κατάφεραν να βρεθούν έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η ομάδα των χούλιγκαν από την Κροατία, έφυγε από την Κυριακή από το Ζάγκρεμπ. Κινήθηκαν μέσω Μαυροβουνίου και Αλβανίας και έφτασαν στο μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, όπου οι ελληνικές αρχές δεν εμπόδισαν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Μέσω του άξονα της Ιωνίας Οδού και έπειτα από τον άξονα από Πάτρα μέχρι την Αθήνα, κατάφεραν να φτάσουν στην Αττική. Ένας σταθμός της Ασφάλειας τους εντόπισε κοντά στο Κιάτο, ενώ το επόμενο σημείο που έγιναν ορατοί ήταν στην Αττική Οδό, στο ύψος της Ελευσίνας, ένα κομμάτι της αυτοκινητοπομπής μπήκε στην Αττική Οδό και ένα άλλο κινήθηκε μέσω της Λεωφόρου Αθηνών.

Τα ίχνη τους χάνονται εκεί. Οι αστυνομικοί εκ των υστέρων διαπιστώνουν ότι κινήθηκαν μέσω Αττικής Οδού στη Λεωφόρο Κύμης, εκεί σταθμεύουν 24 οχήματα και μπαίνουν στον Ηλεκτρικό. Συναντούνται με άλλη ομάδα χούλιγκαν στο σταθμό Πευκάκια και κινούνται πλέον πεζή προς το γήπεδο της ΑΕΚ, αιφνιδιάζοντας τους Αστυνομικούς και τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική θύελλα για τη δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Παραίτηση Οικονόμου ζητούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ

Νέα Φιλαδέλφεια: Το Μαυροβούνιο είχε ενημερώσει ότι έρχονται χούλιγκανς – Η ΕΛ.ΑΣ. ήξερε μέχρι και τις πινακίδες των οχημάτων

Οικονόμου για δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Καρατομήσεις» επτά αξιωματικών και επιπλέον έρευνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:06