search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:40
MENU CLOSE

Οι μικροί … Πικάσο

08.08.2023 13:36
mikroi-picasso-new

Ξεκίνησε σαν ένα καλοκαιρινό παιχνίδι κι έγινε θεσμός!

Η Μυρτώ, η Μαρία, ο Μάνος, η Μαρίνα, η Πηνελόπη, η Νάσια, ο Κωνσταντίνος, η Αλεξάνδρα, η Χριστίνα, ο Μηνάς, η Μετίνα ο Βασίλης και τα άλλα παιδάκια όλα μαζί δημιούργησαν μια όμορφη παρέα (και οι μεγάλοι από κοντά!) όλοι μαζί για έκτη συνεχόμενη χρονιά στην δράση «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ»

Τα πινέλα πήρανε φωτιά, με φαντασία, φωνές και πολλά χρώματα τα παιδιά έβαψαν αμέτρητες πετρούλες ζωγραφίζοντας για έναν καλό σκοπό τα σμιλεμένα βότσαλα του νησιού.

Το “εργαστήριο” στήθηκε στο γήπεδο 5×5 για τέσσερις μέρες από τις 6:00 -8:30 μμ με σύνθημα “Πάμε παιδιά να βάψουμε όσα βότσαλα μπορούμε με αγάπη κ φαντασία για καλό σκοπό”. Το Bazaar-Party έγινε στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Φρυ και τα χρήματα θα διαθετεθούν για πολιτιστικές εκδηλώσεις τον χειμώνα που θα απευθύνονται στους μαθητές.

Όπως λέει ο εμπνευστής του θεσμού Αντώνης Καραγιαννάκης “ευχαριστούμε το ΠΛΑΙΣΙΟ για την χορηγία των υλικών, και τον ΔΗΜΟ της ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου για τη βοήθεια.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά για τη δουλειά και την φαντασία τους. Η Κάσος και η προσπάθεια αυτή δίνει την ευκαιρία στους μπόμπιρες και στους γονείς να γνωριστούν μεταξύ τους, να δημιουργήσουν, να μάθουν την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπό μας και να… ξεφύγουν λίγο από τα κινητά και από τα τάμπλετ. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία μας! Είμαστε σίγουροι ότι οι «ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ» θα συνεχίσουν να δημιουργούν και να στέλνουν ένα ωραίο μήνυμα αλληλεγγύης κάθε καλοκαίρι από το όμορφο νησάκι μας! Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι και καλές βουτιές.”

Διαβάστε επίσης:

The Police: Στιούαρτ Κόπλαντ και Ρίκι Ρέει διασκεύασαν επιτυχίες της μπάντας σε διάφορες γλώσσες

Η «Εκάβη» και το παράλογο του πολέμου…

Iron Maiden: Έπαθε εγκεφαλικό ο ντράμερ της μπάντας – Τι λέει για την περιπέτεια της υγείας του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:39