search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:26
MENU CLOSE

Νέα Φιλαδέλφεια: Η ΕΛΑΣ γνώριζε πριν από δύο μέρες για τον ερχομό των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

08.08.2023 14:32
peripoliko-new

Εδώ και δυο ημέρες γνώριζαν οι αναλυτές της Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας ότι τουλάχιστον 100 Κροάτες χούλιγκαν, οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επρόκειτο να φθάσουν στην Αθήνα σε συνεννόηση με οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Οι αναλυτές ενημέρωσαν εγγράφως, ως όφειλαν, τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ η οποία όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος δεν έδωσε τη δέουσα σημασία…

Όπως προκύπτει από τα απόρρητα Πληροφοριακά Δελτία, Έλληνες και Κροάτες αστυνομικοί βρίσκονταν για ημέρες σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με αφορμή την έλευση των ακροδεξιών χούλιγκαν στη χώρα μας, με αφετηρία το Ζάγκρεμπ και προορισμό, όπως φάνηκε, το θάνατο...

Όπως προκύπτει, δε, από δεύτερο ενημερωτικό σημείωμα, με ημερομηνία 7/8/23, οι αναλυτές της Καταπολέμησης Αθλητικής Βίας είχαν επισημάνει ότι ο κίνδυνος αυξανόταν από το γεγονός ότι το βράδυ της Δευτέρας αναμενόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια πλήθος φιλάθλων.

Στο πρώτο απόρρητο Ενημερωτικό Σημείωμα, με ημερομηνία 6/8/ 2023, και τίτλο: Αξιολόγηση: Α3 και θέμα: Αγώνας ποδοσφαιρου μεταξυ ΑΕΚ – GΝΚ Dinamo Zagreb, που παρουσιάζει το newsit.gr, αναφέρεται:

«Την Τρίτη 8/8/ 2023 και ώρα 21:45, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League μεταξύ ομάδων ΑΕΚ – GΝΚ Dinamo Zagreb στο γήπεδο OPAP ARENA. Σύμφωνα με το Εθνικό Γραφείο Πληροφοριών της Κροατίας, αναμένεται να ταξιδέψουν προς την χώρα μας περί τους 150 οπαδούς της GΝΚ Dinamo Zagreb. Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας από πηγή συνήθους αξιοπιστίας και οι οποίες διαρκώς ελέγχονται, στην χώρα μας θα αφιχθή ικανός αριθμός περίπου – 100 οργανωμένων οπαδών της GΝΚ Dinamo Zagreb – BAD BLUE BOYS- κάποιοι εκ των οποίων θα φιλοξενηθούν από οπαδούς της ομάδας του Παναθηναϊκού με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και επικοινωνία και κάποιοι θα διαμένουν σε διάφορα καταλύματα Airbnb κυρίως πλησίον της λεωφόρου Αλεξάνδρας. Επιπλέον ενδέχεται μικρός αριθμός αυτών να φιλοξενηθούν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΝ.ΚΙ επί της Λ. Αλεξάνδρας αριθμός 115 τα οποία αναμένεται να ανοίξουν απογευματινές ώρες 7/8/2023 και να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ατόμων. Ενέργειες: υπηρεσία μας παρακολουθεί το θέμα και για οποιοδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά».

Το δεύτερο έγγραφο Δελτίο Πληροφοριών, με ημερομηνία 7 Αυγούστου 2023, και θέμα «Αξιολόγηση: Α3. Αγώνας ποδοσφαιρου μεταξυ ΑΕΚ – GΝΚ Dinamo Zagreb και επισυναπτόμενα εγγραφα από το σύστημα POL. με αριθμούς το υπ’ 2592 / 23 / 155 1500 από 7/8/ 2023 και 2592 / 23 / 155 7584 από 7/8/ 2023, αναφέρονται τα εξής:

«Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας από ανοιχτές πηγές, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της ΑΕΚ , απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να συγκεντρωθούν στον εξωτερικό χώρο — πέταλο – του γηπέδου OPAP ARENA σήμερα και από τις 19:00 ώρα με πρόφαση την διανομή εισιτηρίων διαρκείας».

Αναφέρει ακόμη ότι : «Η υπηρεσία μας παρακολουθεί το θέμα και για οποιαδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά».

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: Με συμπτώματα εμφράγματος νοσηλεύεται η μητέρα του 29χρονου

Νέα Φιλαδέλφεια: Σοβαρά τραυματισμένη 13χρονη από τα επεισόδια

Νέα Φιλαδέλφεια: Απομακρύνονται άμεσα 7 αξιωματικοι της ΕΛ.ΑΣ. – Τι ανακοίνωσε ο Οικονόμου



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:26