search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:06
MENU CLOSE

Νέο «ραντεβού θανάτου» «βλέπει» ο πρόεδρος των αστυνομικών ΒΑ Αττικής

08.08.2023 22:04
panathinaikos 665- new

Δυσοίωνη «πρόβλεψη» από τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΒΑ Αττικής Γιώργο Τσουμάνη για την αναμέτρηση του Champions League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μαρσέιγ, μετά τα άγρια επεισόσια στη Νέα Φιλαδέλφεια που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «ΕΡΤNEWS UPDATE», ο πρόεδρος των αστυνομικών ανέφερε  ότι βλέπει «άλλο ένα ραντεβού θανάτου» γιατί «γνωρίζαμε τους δύο αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, που θεωρούνται κορυφαία ευρωπαϊκά γεγονότα. Υπήρχαν δύο αναμετρήσεις και ξέραμε από πριν την αδελφοποίηση φιλάθλων».

Επίσης, ο κ. Τσουμάνης εκτίμησε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και σε επιπλέον πρόσωπα»  αφού σχολίασε τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι αστυνομικές αρχές γνώριζαν την έλευσή τους στη χώρα.

«Σίγουρα υπάρχουν ευθύνες. Δεν μπορεί να διανύσουν εκατό και πλέον χούλιγκαν τόσα χιλιόμετρα, να διασχίσουν όλη τη χώρα, να φτάσουν μέσα στο κέντρο της Αθήνας, στον αστικό ιστό και να δημιουργήσουν τα επεισόδια που δημιούργησαν», δήλωσε ο κ. Τσουμάνης ενώ για τις καρατομήσεις ανέφερε: «Εγώ δεν θα κρίνω αν χρειάζονται και άλλες ή αν είναι σωστές αυτές που γίνανε. Έχει διαταχθεί ΕΔΕ. (…) Θα πρέπει να αναλογιστούν οι υπεύθυνοι ποιος έκανε το λάθος. Τώρα η Διοικητική εξέταση που έχει διαταχθεί από τον υπουργό βρίσκεται σε εξέλιξη και νομίζω ότι τις επόμενες ώρες ή μέρες θα υπάρχουν εξελίξεις και σε επιπλέον πρόσωπα. Αυτό διαισθάνομαι χωρίς να έχω κάποια πληροφόρηση».

Ο κ. Τσουμάνης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 29χρονου και ανέφερε ότι ελπίζει το καλύτερο για τους τραυματίες, ενώ δήλωσε ότι όπως διάβασε, ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Φιλαδέλφεια: «Προφητική» απόρρητη έκθεση της ΕΛΑΣ για τους Κροάτες χούλιγκαν- «Είναι σκίνχεντ που εγκληματούν»

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (Videos)

Meteo: Πολύ υψηλή επικινδυνότητα πυρκαγιών από 9 έως και 11 Αυγούστου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:01