search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:05
MENU CLOSE

Sinead O’ Connor: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στην Ιρλανδία (Photos/Videos)

08.08.2023 16:29
sinead o conor kideia 99- new

Πλημμυρισμένοι από τις μελωδίες και από το κόσμο είναι οι δρόμοι της παραθαλάσσιας πόλης Μπρέι, της γενέτειράς της Sinead O’ Connor στην Ιρλανδία, για τον αποχαιρετισμό στην εμβληματική τραγουδίστρια που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών την Τετάρτη 26 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τη DailyMail, περισσότεροι από 3.000 θαυμαστές της Sinead O’ Connor είναι στους δρόμους και τραγουδούν το Nothing Compares 2 U, τη μεγάλη επιτυχία της από τη δεκαετία του ’90.

Η μουσουλμανική κηδεία της θρυλικής τραγουδίστριας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Ήδη, η οικογένειά της έκανε το πρωί ένα ιδιωτικό μνημόσυνο, παρουσία του προέδρου της Ιρλανδίας, Μάικλ Ντάνιελ Χίγκινς. Όσοι ήθελαν να αποχαιρετήσουν την Sinead O’ Connor, συγκεντρώθηκαν στους παραλιακούς δρόμους του Μπρέι μετά από παρότρυνση των δικών της ανθρώπων, από όπου πέρασε η πομπή πριν την ιδιωτική τελετή.

Η σπουδαία φωνή της Sinead O’ Connor σίγησε για πάντα στις 26 Ιουλίου. Η θρυλική τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες αλλά και κακοποίηση από τη μητέρα της, μάχη με θέματα ψυχικής υγείας και αμφιλεγόμενες αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Βραζιλία: Τραγωδία με παιδί 7 ετών – Νεκρό αφού εισέπνευσε τοξική σκόνη (photo)

Ο Ιούλιος 2023 ήταν ο πιο ζεστός μήνας που έχει καταγραφεί ποτέ – To επιβεβαίωσε η ευρωπαϊκή υπηρεσία Copernicus

Μπλίνκεν: «Η διπλωματία είναι ο προτιμότερος δρόμος για την επίλυση της κρίσης στον Νίγηρα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:04