search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:43
MENU CLOSE

ΑΑΔΕ: Τρία λουκέτα σε γνωστές επιχειρήσεις για φοροδιαφυγή σε Βάρκιζα και Σπέτσες

09.08.2023 12:49
aade_louketo_new
φωτογραφία αρχείου

Λουκέτο για 48 ώρες σε τρεις γνωστές επιχειρήσεις σε Βάρκιζα και Σπέτσες για φοροδιαφυγή έβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Πρόκειται για επιχειρήσεις στις οποίες, μετά τον σχετικό έλεγχο από τα κλιμάκια της ΑΑΔΕ, αποκαλύφθηκε ότι δεν είχαν κόψει ή/και δεν είχαν αποστείλει αποδείξεις στην ΑΑΔΕ, με αποτέλεσμα να τους επιβάλουν πρόστιμα και να τις κλείσουν για δύο μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, σφραγίστηκαν:

  • Εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, που διατηρεί σχετική αίθουσα, parking και ομπρέλες με ξαπλώστρες, σε γνωστή οργανωμένη πλαζ του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Κατά τον επιτόπιο έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι την ημέρα εκείνη δεν είχε διαβιβάσει τουλάχιστον 15 αποδείξεις στο πληροφοριακό σύστημα της ΑΑΔΕ και, κατόπιν, με διασταύρωση όπου έγινε με τις βάσεις δεδομένων της ΑΑΔΕ, βρέθηκε ότι δεν είχε διαβιβάσει καμία απόδειξη από τις αρχές Ιουλίου.
  • Γνωστό αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο στη Βάρκιζα, το οποίο βρέθηκε να μην έχει διαβιβάσει 573 αποδείξεις στο πληροφοριακό σύστημα της ΑΑΔΕ.
  • Ζαχαροπλαστείο στις Σπέτσες, που δεν είχε εκδώσει 11 αποδείξεις και δεν είχε διαβιβάσει φορολογικά στοιχεία, αξίας 4.000 ευρώ.

Σε όλες τις περιπτώσεις, ο έλεγχος συνεχίζεται για την διαπίστωση και άλλων παραβάσεων.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2023: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές – Αναλυτικά οι ημερομηνίες (video)

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ανοίγει η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις – Περισσότεροι οι δικαιούχοι (video)

Στα δίχτυα της εφορίας πιάνονται όλες οι ψηφιακές πλατφόρμες τύπου Airbnb

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:39