search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:22
MENU CLOSE

Ένταση στην Ευελπίδων: Οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν μπουκάλια σε ΜΑΤ και δημοσιογράφους (video)

11.08.2023 14:13
hooligans_new

Ιδιαίτερα τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΚ μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σήμερα (11/8) από το πρωί, περίπου 200 εξ’ αυτών βρίσκονται στην Ευελπίδων καθώς έχουν ξεκινήσει οι απολογίες των 105 συλληφθέντων χούλιγκαν.

Μάλιστα, νωρίς το μεσημέρι, τα πνεύματα οξύνθηκαν και υπήρξαν μικροεπεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ με άνδρες των ΜΑΤ και δημοσιογράφους.

Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» που είχαν κάνει κάλεσμα για σήμερα το μεσημέρι στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων για να αποδοκιμάσουν τους Κροάτες κι Έλληνες χούλιγκαν, κινήθηκαν προς την είσοδο των δικαστηρίων.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν στους οπαδούς να εισέλθουν στον χώρο, και εκείνοι αντέδρασαν πετώντας μπουκάλια με νερό προς το μέρος των αστυνομικών δυνάμεων και των τηλεοπτικών συνεργείων κι επιτέθηκαν φραστικά κυρίως στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δείτε τη στιγμή της έντασης:

Πλέον, η ένταση έχει εκτονωθεί και οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν αποσυρθεί στο παρκάκι απέναντι από την Ευελπίδων.

Σε εξέλιξη οι απολογίες των χούλιγκαν

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη είναι οι απολογίες των πρώτων 30 συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι οποίοι βρίσκονται από το πρωί εντός του γραφείου της ανακρίτριας.

Ενδέχεται κάποιοι να ζητήσουν νέα προθεσμία, καθώς ακόμα αναζητούν και βρίσκουν δικηγόρους, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, οι απολογίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή (13/8).

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Κάρυστο – Καίει δασική έκταση σε δύσβατη περιοχή

ΕΚΑΒ: Παραμένουν οι ελλείψεις, δεν βοήθησε η ένταξη ένστολων – Τι συμβαίνει στα νησιά

Πύλος: Επιχείρηση του Λιμενικού μετά από εντοπισμό ιστιοφόρου με 120 μετανάστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:21