search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:29
MENU CLOSE

Νίκας σε δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο: Παραιτήσου τώρα, χωρίς όρους

14.08.2023 14:01
panagiotis-nikas (1)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις πρωτοφανείς και απαράδεκτες ενέργειες του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, ότι πέταγε καθημερινά σκουπίδια στην οικία του συνυποψήφιου του για τη δημαρχία Δημήτρη Ορφανού, ο περιφερειάρχης ΠελοποννήσουΠαναγιώτης Νίκας, έκανε την εξής δήλωση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

«Η συμπεριφορά του δημάρχου Ναυπλίου προσβάλλει το ιστορικό Ναύπλιο, προσβάλλει την αυτοδιοίκηση, προσβάλλει τον πολιτισμό μαςΕνας δρόμος υπάρχει για τον δήμαρχο. Η παραίτησή του. Η παραίτησή του τώρα, παραίτηση χωρίς όρους και προϋποθέσεις».

Τι είχε προηγηθεί

Περιττώματα ζώων – και όχι μόνο – έξω από την εξοχική οικία του συνυποψηφίου του Δημήτρη Ορφανού πετούσε ο νυν δήμαρχος Ναυπλιέων και υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, Δημήτρης Κωστούρος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ορφανός ζήτησε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του κ. Κωτσούρου, προσκομίζοντας σχετικό βιντεοληπτικό υλικό. 

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων παραδέχτηκε τις πράξεις του και προχώρησε σε ανάρτηση κάνοντας λόγο για «λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα».

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωστούρος προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολογητα ανεφερε ότι «το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου».

Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού» ανέφερε. .

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στην Κεφαλονιά: Σε ύφεση η πυρκαγιά – Τραυματίστηκε ο διοικητής της Πυροσβεστικής (video)

Ηράκλειο: Γυναίκα μέθυσε και έπεσε από μπαλκόνι – Νοσηλεύεται στην Εντατική

Λιζέτα Νικολάου: Πλήθος καλλιτεχνών στο τελευταίο αντίο στο Παλαιό Φάληρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 14:29