search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:03
MENU CLOSE

Open: Ανακοίνωσε την Εύα Αντωνοπούλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

18.08.2023 12:19
open new

Και τυπικά από σήμερα η Εύα Αντωνοπούλου ανήκει στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Open και είναι εκείνη η οποία από τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενημερώνει το κανάλι της Παιανίας.

Για την μετακίνηση της δημοσιογράφου από τον Σκάι στο Open είχε ενημερώσει (https://www.topontiki.gr/2023/05/18/apo-ton-skai-pros-to-open-kinite-i-eva-antonopoulou/ ) σχετικώς το toponitiki.gr από τον περασμένο Μάιο.

Το Open στο ενημερωτικό κείμενο με το οποίο υποδέχεται την Αντωνοπούλου αναφέρει:

«Το ΟΡΕΝ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά την Εύα Αντωνοπούλου, η οποία θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων.

Η ποιοτική και εξαιρετικά αποδοτική πορεία της στην παρουσίαση και επιμέλεια δελτίων Ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών, αποτελούν εγγύηση για μια νέα, δημιουργική εποχή στο Ανοιχτό Κανάλι.

Το ΟΡΕΝ την καλωσορίζει, εκτιμώντας ότι με τη δημοσιογραφική της επάρκεια και το ήθος της, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του».

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Βαθύ ρήγμα στη σχέση Θοδώρας και Λευτέρης- Σε κίνδυνο η σχέση

Σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ η τελική φάση του FIFA Women’s World Cup 2023

Action24: Πρόγευση από Μουντομπάσκετ με δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις της Εθνικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:03