search
ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 07:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση από «σκληρό μέταλλο» ο Alpha

18.08.2023 14:04
remote_control_new

Με μίγμα από ελληνικές ταινίες το μεσημέρι, διπλή εμφάνιση -μεσημέρι και βράδυ- για το «Σόι σου», επεισόδια από τις «Οικογενειακές ιστορίες» σε επανάληψη ο Alpha από ότι φαίνεται συσπειρώνει τηλεθεατές στη συχνότητα του.

Έτσι, εμφανίζει σταθερότητα και μερίδιο ανω του 13%, τουλάχιστον τις δύο προηγούμενες ημέρες, στην διάρκεια των οποίων υπήρχε έντονη αθλητική δραστηριότητα και ανάλογη τηλεοπτική κάλυψη.

Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς διατήρησε την πρωτοκαθεδρία στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού την Πέμπτη. Δεύτερη επιλογή ήταν το Mega και σταθερά- το τελευταίο διάστημα- τρίτη προτίμηση ήταν το Open με βάση τα δεδομένα της Nielsen.

Βελτίωσαν τις αποδόσεις τους ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1, σε σχέση με την Τετάρτη, ενώ τάση υποχώρησης παρουσίασε το μερίδιο του Star καθώς και εκείνο της ΕΡΤ1.

Διαβάστε επίσης:

Χόλιγουντ: Τηλεδιάσκεψη μέσα στη μέρα για εξεύρεση λύσης και τερματισμό της απεργίας

Open: Ανακοίνωσε την Εύα Αντωνοπούλου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Σασμός: Βαθύ ρήγμα στη σχέση Θοδώρας και Λευτέρης- Σε κίνδυνο η σχέση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 07:29