search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 06:09
MENU CLOSE

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω Ζελένσκι

21.08.2023 17:31
kikloforia-new

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας (21/8), προκειμένου να δώσει το «παρών» στη συνάντηση ηγετών κρατών-μελών της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων.

Ο Ζελένσκι θα κατευθυνθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα παραστεί στο δείπνο των ηγετών που είναι προγραμματισμένο για τις 20:15. Πιθανότατα, θα διανκυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Επίσης, δρακόντεια είναι τα μέτρα της αστυνομίας. Μεγάλη δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, ενώ οι δρόμοι αναμένεται να κλείνουν σταδιακά, ανάλογα με την περιοχή που θα κινηθεί ο ουκρανός πρόεδρος.

Να σημειωθεί ότι η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Μεσογείων εκτρέπεται δεξιά πριν την Κατεχάκη στο ρεύμα της καθόδου.

Τροποποίηση των δρομολογίων του Προαστιακού

Κατόπιν εντολών της Αστυνομίας, οι αμαξοστοιχίες του Προαστιακού θα τερματίζουν – εκκινούν στο Κορωπί, αντί του Αεροδρομίου, σήμερα Δευτέρα 21/8 στο διάστημα 16:50-17:10 και αύριο 22/8 στο διάστημα 11:50-12:10, λόγω αφίξεων και αναχωρήσεων επίσημων προσώπων.

Διαβάστε επίσης:

Μπαράζ ελέγχων σε Πάρο και Αντίπαρο το τριήμερο 18-20 Αυγούστου

Βοιωτία: Συνεχίζεται η μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Σαράντη – Νεκρός ένας 80χρονος βοσκός (video)

Σε πύρινο κλοιό ο Έβρος: Νέα φωτιά στα Λάβαρα, μήνυμα του 112 για εκκένωση προς Ορεστιάδα – Καίγεται το δάσος της Δαδιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32