search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:27
MENU CLOSE

Λάκης Γαβαλάς: «Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο πιο πειθαρχημένος κρατούμενος»

26.08.2023 15:54
gavalas_lakis

Για τις στιγμές που βίωσε στις Φυλακές Κορυδαλλού μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή «Έλεος» της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, που προβλήθηκε χθες Παρασκευή.

«Τους 3 πρώτους μήνες αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, γιατί με κορόιδευαν και με περιπαίζανε όλοι. Κάποιοι κρατούμενοι μου έλεγαν: εσύ θα καθίσεις εδώ όλο το 18μηνο, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις», ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

«Έμεινα στη ΓΑΔΑ 35 μέρες, γιατί δεν ήξεραν πού να με βάλουν. Δεν ήταν αστείο. Έχουν περάσει από μέσα τραγουδιστές, σαΐνια της Νύχτας. Έμαθα τι είναι η τζιβάνα, η χαρμάνα, όλο αυτό», περιγράφει ο γνωστός σχεδιαστής στην κάμερα του MEGA.

«Ο άνθρωπος δυστυχώς προσαρμόζεται. Ήταν τραγικό. Ήταν ένα παιδί, πολύ μάγκας, που είχε σκοτώσει τρεις, είχε απαγάγει άλλους δύο και αυτός έκανε τον ταξιθέτη στον Κορυδαλλό. Φώναζε μέσα: “παιδιά, έχουμε έναν σταρ, τον Λάκη Γαβαλά», ανέφερε.

«Φοβήθηκα με την έννοια του πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω, για να είμαι αξιοπρεπής. Μου αρέσει που έλεγαν ότι είναι η πτέρυγα των VIP και σαχλαμάρες κι εκεί έφερναν όσους τσακώνονταν από τις άλλες πτέρυγες, επειδή ήταν πιο μικρή, για να τους προστατεύσουν. Κι εγώ έπρεπε να βλέπω κάθε τόσο διάφορα… είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες, τους έσερναν στον διάδρομο για να τους βγάλουν έξω», εξήγησε.

«Μου έλεγαν κάποιοι από τους “Πυρήνες της Φωτιάς”: το βράδυ που σας κάψαμε την Πόρσε, είχαμε κάψει άλλες 11. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο πιο πειθαρχημένος κρατούμενος, η μόνη του έγνοια ήταν κάθε μέρα αν είχε φάει η σύζυγός του», αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε επίσης:

Καίτη Γαρμπή: «Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση, γινόμαστε συνένοχοι»

Βίκυ Κουλιανού: Η εξομολόγηση για τις κρίσεις πανικού, μετά τον θάνατο του πατέρα της

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι γονείς μου με έδιωξαν από το σπίτι επειδή δεν πέρασα στην Ιατρική»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09