search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:43
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Οι τελικές λεπτομέρειες για το γραφείο του Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη 

28.08.2023 06:02
androulakis new

Έτοιμος να περάσει την πόρτα του νέου του πολιτικού γραφείο στη Θεσσαλονίκη είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι γνωστό είναι και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης (η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός βουλής ο Χάρης Καστανίδης).  

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά στελέχη της πόλης το γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη, στον αριθμό 3, λίγο μακριά δηλαδή από την Πλατεία Αριστοτέλους. Διευθυντής του Γραφείου  θα αναλάβει ο Γραμματέας Τομέα Υποδομών και Μεταφορών ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαρηγιάννης. 

Το πολιτικό γραφείο του Νίκου Ανδρουλάκη θα έχει μεταξύ άλλων ως σκοπό και την συγκέντρωση των προβλημάτων της πόλης και για την δύο εκλογικές περιφέρειες (Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης). Το έργο αυτό μάλιστα θα αναλάβουν οι νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος. Όπως είχε γράψει το topontiki.gr τα εγκαίνια του γραφείου αναμένονται την περίοδο της ΔΕΘ. 

Διαβάστε επίσης:

Ο Καστανίδης επιστρέφει – στο… Twitter

Θέλουμε τη Θράκη… άγρια Δύση;

Τα χιλιάδες likes βάζουν ιδέες στον Κασσελάκη για την αρχηγία στον ΣΥΡΙΖΑ  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 20:37