Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΈνα απρόσμενο περιστατικό διέκοψε στιγμιαία την εμφάνιση της Μαρίνας Σπανού στη γιορτή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του ΕΚΠΑ, όταν το synthesizer που έπαιζε έπεσε μπροστά στα πόδια της.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε τη Δευτέρα, 12/10, στα Προπύλαια, όπου ερμήνευσε κάποια από τα τραγούδια της. Ωστόσο, κάποια στιγμή που έπαιζε μουσική στο synthesizer, το όργανο κατέληξε στο έδαφος, όπως αποτυπώνεται σε βίντεο που τράβηξε ένας θεατής και δημοσίευσε στη συνέχεια στο TikTok, προσθέτοντας τη λεζάντα «Στιγμές πριν από την καταστροφή».
Η Μαρίνα Σπανού δεν έκρυψε την έκπληξή της μπροστά στο απρόοπτο, χωρίς ωστόσο να χάσει το χιούμορ της. Η ίδια, μάλιστα, αναδημοσίευσε το σχετικό βίντεο, συνοδεύοντάς το με τη χαρακτηριστική αντίδραση «Αποκλείεται».
Διαβάστε επίσης:
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Γιάννης Ζουγανέλης – Έγραψαν ότι πέθανε η σύζυγός του
Diddy: Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό στο κεφάλι μέσα στη φυλακή
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.