search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:15
MENU CLOSE

Λουίς Ρουμπιάλες: Νέο βίντεο μετά το «Kissgate» δείχνει την Ερμόσο να γελάει

30.08.2023 21:05
podosfairo ispania 88- new

Νέα τροπή φέρεται να παίρνει η υπόθεση του φιλιού που έδωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας Λουίς Ρομπιάλες στην Τζένι Ερμόσο μετά από βίντεο που δείχνει την παίκτρια να σχολιάζει γελώντας- στο λεωφορείο με τις συμπαίκτριές της- το φιλί, προτού προχωρήσει η ίδια σε καταγγελία και ξεσπάσει σάλος.

Το βίντεο είδε το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και δείχνει την Τζένι Ερμόσο να είναι όρθια και να κάνει πλάκα στο λεωφορείο της ομάδας με φωτογραφίες από το φιλί της με τον Ρουμπιάλες. Επίσης, οι συμπαίκτριές της γελούν ενώ σε ένα σημείο του βίντεο φωνάζουν «Φιλί, φιλί» απευθυνόμενες σε εκείνη αλλά και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που βρίσκεται στο πούλμαν.

Στην Ισπανία μάλιστα, θεωρούν πως το συγκεκριμένο βίντεο είναι υπέρ του Λουίς Ρουμπιάλες, για να δείξει ότι το φιλί ήταν συναινετικό και δεν υπήρξε σεξουαλική επίθεση. Και θεωρείται δεδομένο πως το υλικό θα αξιοποιηθεί από τον Ρουμπιάλες, ο οποίος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες ότι διέπραξε σεξουαλική επίθεση, με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη FIFA.

Μάλιστα, ο χρήστης με το όνομα «Alvise Pérez» που αναδημοσίευσε το βίντεο, έγραψε ως σχόλιο: «Γιατί ζήτησες από τον Ρουμπιάλες ένα φιλί ”για αστείο” στο λεωφορείο και γελάς όταν εκείνος είπε ”όχι, ντρέπομαι”;».

Η Ισπανίδα παίκτρια είχε αναφέρει πως δεν της άρεσε η συγκεκριμένη ενέργεια και δεν συναίνεσε ενώ η Εισαγγελία της Ισπανίας είχε ασκήσει ποινική δίωξη εναντίον του Λουίς Ρουμπιάλες για το αδίκημα της σεξουαλικής επίθεσης, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί, αν και η FIFA τον απέκλεισε για τρεις μήνες από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα.

Τι υποστηρίζει η Ερμόσο

Υπενθυμίζεται πως η Τζένι Ερμόσο δήλωσε ότι δεν συναίνεσε στο φιλί που της έδωσε ο Λουίς Ρουμπιάλες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών την Κυριακή (27/8).

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη αλλά ενώ αναμενόταν να παραιτηθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση που συγκλήθηκε από τη Βασιλική Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF) τελικά αρνήθηκε να παραιτηθεί κάνοντας λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα», «άδικες» εκστρατείες και «ψεύτικο φεμινισμό». Έχει υποστηρίξει επίσης, ότι το φιλί ήταν αμοιβαίο και είχε την συναίνεση της Ερμόσο.

Ωστόσο, σε δήλωση της Ερμόσο που κυκλοφόρησε, η ίδια σημειώνει: «Θέλω να διευκρινίσω ότι σε καμία στιγμή δεν συναίνεσα στο φιλί. Δεν ανέχομαι να αμφισβητείται ο λόγος μου, πόσο μάλλον να μου αποδίδονται λόγια που δεν έχω πει».

Διαβάστε επίσης:

«Μαστιγώνει» τη Φλόριντα ο τυφώνας «Ιντάλια»: Δύο νεκροί, χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα – Πλημμύρες και καταστροφές (Videos)

Πραξικόπημα στην Γκαμπόν: Πέντε στοιχεία για τη χώρα

Μπλε Φεγγάρι: Φέρνει επικίνδυνες επιπτώσεις και επηρεάζει τη «συμπεριφορά» του τυφώνα Idalia στη Φλόριντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:14