search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:12
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Εκδήλωση για την κλιματική κρίση και συναυλία με τους Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη, Ζιώγαλα

01.09.2023 13:58
pasok_0208_1460-820_new

Τη συμπλήρωση των 49 χρόνων από την ίδρυσή του γιορτάζει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.  

Κεντρικό θέμα των εκδηλώσεων θα είναι η κλιματική αλλαγή, μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές του φετινού καλοκαιριού. Στις 18:00 στο περιστύλιο του Ζαππείου θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Σύγχρονες προκλήσεις: Κλιματική αλλαγή,  φυσικές καταστροφές και βιώσιμη ανάπτυξη»

Ομιλητές θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και Καθηγητής ενεργειακής και περιβαλλοντικής πολιτικής στη Σχολή ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του ΕΜΠ Χάρης Δούκας, ο Γραμματέας Τομέα Πολιτικής Προστασίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Χάλαρης, η Project Manager στην εταιρεία EV Loader (startup για τα ηλεκτρικά οχήματα) Ευανθία Σισμάνογλου και ο Σύμβουλος Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας & Τεχνολογίας και Συντονιστής της δράσης Ψηφιακή Κοινωνία – Digital Society Γιώργος Καραμανώλης. Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος. 

Στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου αναμένεται η πολιτική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη. 

Ενώ στο πλαίσιο της φεστιβαλικής ατμόσφαιρας που είχε επικρατήσει και κατά τους εορτασμούς της 3ης του Σεπτέμβρη πέρυσι, θα ακολουθήσει συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ζιώγαλα και Γιάννη Γιοκαρίνη

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: «Με “φύτεψε” ο Τσίπρας, οι Αμερικάνοι, η Πρεσβεία κι ο Μπάιντεν» – Συνεχίζει το επικοινωνιακό μπαράζ με βίντεο

Corriere della Sera για Μητσοτάκη – Μελόνι: Έχουν τους ίδιους στόχους

Δημοτικές εκλογές: Οι υποψήφιοι με την Ανοιχτή Πόλη και τον Κώστα Ζαχαριάδη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:12