search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 04:03
MENU CLOSE

Gameboy Melody: Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ (Video)

04.09.2023 12:52
gameboy-traper-new

Την τελευταία του πνοή άφησε ο γνωστός τράπερ Gameboy Melody όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε προσέκρουσε στο πίσω μέρος μιας νταλίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το τροχαίο είχε ως αποτέλεσμα το τραγικό τέλος του τράπερ αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό της ουκρανής φίλης του η οποία διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Το χρονικό του δυστυχήματος

Όπως προκύπτει από την μέχρι στιγμής έρευνα της Αστυνομίας, το τροχαίο σημειώθηκε στις 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (4.9.2023) όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος που κινούνταν στην οδό Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση από Νίκαια προς Αθήνα προσέκρουσε -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- στο πίσω μέρος μιας νταλίκας που είχε παρκάρει προσωρινά εκεί, με οδηγό έναν 58χρονο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα τον θάνατο του τράπερ και τον σοβαρό τραυματισμό της 22χρονης φίλης το που δίνει μάχη γιατη ζωή της.

Διαβάστε επίσης:

Τώρα φωτιά στη Σταμάτα – Μήνυμα από το 112

Κακοκαιρία Daniel σε… τρεις φάσεις – Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες, πότε θα «χτυπήσει» στην Αττική

Φωτιές: Πώς θα αναγεννηθούν τα καμένα δάση – Τι λέει στο topontiki.gr o δρ. Γαβριήλ Ξανθόπουλος (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01