search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:07
MENU CLOSE

Κάνιε Γουέστ: Ανεπιθύμητος ο ράπερ από εταιρεία ενοικίασης σκαφών μετά το «περιστατικό»στο θαλάσσιο ταξί (photos/video)

04.09.2023 09:46
kanye-west

Βενετσιάνικη εταιρία ενοικίασης σκαφών απέκλεισε δια βίου τον Κάνιε Γουέστ και την γυναίκα του Μπιάνκα μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε για προσβολή δημοσίας αιδούς την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία.

Το ζευγάρι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις τόσο με τις προκλητικές του εμφανίσεις όσο και με τις ερωτικές του περιπτύξεις σε δημόσιους χώρους.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα θαλάσσιο ταξί στη Βενετία. Ο Γουέστ είχε αφήσει εκτεθειμένα τα οπίσθιά του μπροστά στα μάτια τουριστών οι οποίοι δεν σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες.

Οι εικόνες του ζευγαριού έδειχναν τον Αμερικανό ράπερ, 46 ετών, να κάθεται στο πίσω μέρος του ταξί, ενώ η 28χρονη Αυστραλή σύντροφός του βρισκόταν μπροστά του, με πολλούς να συμπεραίνουν ότι του έκανε στοματικό έρωτα.

Η Venezia Turismo Motoscafi, η εταιρεία που νοίκιασε το σκάφος στο ζευγάρι, σε δηλώσεις που έκανε στην Daily Mail Australia επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι «δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο» στα σκάφη της. Παραδέχτηκαν ότι δεν γνώριζαν για το τι συνέβη πάνω στο θαλάσσιο ταξί παρά μόνο μετά από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Ο οδηγός έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις χυδαιότητες. Εάν είχε δει τι συμβαίνει θα τους κατέβαζε από το σκάφος. Επιπλέον, στο ταξί επέβαινε και ένα τρίτο άτομο, το οποίο και εμπόδιζε την οπτική επαφή του καπετάνιου με την πρύμνη».

«Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές. Ο κ. Γουέστ και η σύζυγός του δεν θα είναι σίγουρα πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας».

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ένας χαμός στα social media με τους χρήστες να ζητούν την επιβολή προστίμου στον Κάνιε Γουεστ και τη γυναίκα του για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μια κατηγορία που συνοδεύεται από πρόστιμο έως και 310 ευρώ, σύμφωνα με το ιταλικό Συνταγματικό Δικαστήριο.

«Πώς αυτοί οι δύο δεν έχουν συλληφθεί για άσεμνη συμπεριφορά;», σχολίασε κάποιος, ενώ ένας άλλος συμφώνησε: «Προσβολή της δημοσίας αιδούς! Κρατήστε το για το σπίτι σας».

«Οι ιταλικές αρχές πρέπει να τους συλλάβουν για προσβολή της δημοσίας αιδούς κάνοντας αυτή την άσεμνη και αηδιαστική συμπεριφορά δημοσίως. Τους είδαν πλήθος κόσμου και παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Νένα Χρονοπούλου: Οι υποψήφιοι των εκλογών που την εξόργισαν – «Δεν καταλαβαίνετε πως ξεφτιλίζεστε;»

Μπαντόσα για Τσιτσιπά: «Εκείνος έκανε το πρώτο βήμα – Πάντα μου άρεσε»

Έλλη Λαμπέτη: Η απόρριψη από τον Χόρν, ο παράφορος έρωτας με τον Αλεξανδράκη και το δράμα της υιοθεσίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:00