search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 06:30
MENU CLOSE

Στο Mega οι προτιμήσεις τηλεθέασης την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου

04.09.2023 17:02
mega new

Διατήρησε την πρωτοκαθεδρία, παρά την τάση καθίζησης συγκριτικά με την Πέμπτη, στις τηλεπροτιμήσεις της Παρασκευής το Mega.  

Το δεύτερο σε μέγεθος κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης της ημέρας κράτησε ο Alpha, ήταν διαφοροποιημένο όμως σε σχέση με αυτό που είχε την προηγούμενη ημέρα.

Τρίτη επιλογή και με διαφορά μόλις 0,2% στο μερίδιο του, αναδείχθηκε το Open, το οποίο «γέμισε» τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του με επεισόδια της σειράς «Έρωτας φυγάς», σαν να ήταν ταινία- πολύ- μεγάλου μήκους. Για τα μέχρι τώρα δεδομένα του σταθμού η τηλεθέαση κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ο Σκάι κρατήθηκε χάρη στην πρωινομεσημεριανή ζώνη του, υποχώρηση στην απόδοση του είδε το Star, ενώ η ΕΡΤ1 χάρη στον αγώνα μπάσκετ Λιθουανίας- Ελλάδας για το Μουντομπάσκετ διπλασίασε το μέγεθος του μεριδίου της από τη μία ημέρα στην άλλη. Στη θέση του ο ΑΝΤ1 με μικρή απώλεια.

Διαβάστε επίσης:

«Yellowstone»: Την προσφυγή στα δικαστήρια εξετάζει ο Κέβιν Κόστνερ – Διεκδικεί διαφυγόντα έσοδα (video)

ΕΡΤ: Εκπομπή και για τους μπαμπάδες στην ΕΡΤ1

CityHub: Νέα πλατφόρμα της Alter Ego Media με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02