search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:28
MENU CLOSE

Στίγκας: Στον Άρειο Πάγο ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» – Ανασκεύασε τα περί «Greek Mafia» των βουλευτών και τους… καλεί πίσω

05.09.2023 14:11
stigkas_areios-pagos_0509_1460-820_new

Ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, βρέθηκε ενώπιον της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, η οποία θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Μafia» και «Δον Κορλεόνε».

Να σημειωθεί πως λίγες ώρες πριν ο κ. Στίγκας έκανε… όπισθεν ολοταχώς, καλώντας τους αντάρτες βουλευτές που διέγραψε να επιστρέψουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για γέλια και για κλάματα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν και παίρνει πίσω τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε για εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που λειτουργούν με όρους μαφίας και καθοδηγούν βουλευτές του, φωτογραφίζοντας τον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σε συνάντηση που είχε με τους βουλευτές, αναγνωρίστηκε από την πλευρά τους ως λάθος η απουσία τους από τα έδρανα της Βουλής στη συζήτηση για τις πυρκαγιές.

Διαβάστε επίσης:

Αχτσιόγλου: «Δεν είμαστε με τα τζάκια, δεν είμαστε με τις ελίτ, είμαστε με τους πολλούς»

Βελόπουλος: «Κατά παράβαση της νομοθεσίας ο διαγωνισμός για τις ταυτότητες»

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε με τις πυρκαγιές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58