search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:40
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ, η ώρα των video: Με υπερπαραγωγή από την Ακαδημία Πλάτωνος η Αχτσιόγλου, πρόσκληση Παππά και στα μη μέλη     

06.09.2023 18:10
pappas axtsioglou

Με video, μέσω των οποίων παρουσιάζονται στους ψηφοφόρους και καλούν για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, κλιμακώνουν την εκστρατεία τους για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου και ο Νίκος Παππάς.

Το video της κυρίας Αχτσιόγλου είναι διάρκειας 92’’ και ξεκινά με γύρισμα από την Ακαδημία Πλάτωνος, όπου η νεαρή πολιτικός ξεκινά σε προσωπικό τόνο να απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του κόμματος, ενώ στη συνέχεια εμφανίζονται πλάνα από συμμετοχή της σε εκδηλώσεις, αλλά να κάνει και μία βόλτα στην Ομόνοια. Έχει σημασία το γεγονός ότι στα πλάνα αρχείου έχουν συμπεριληφθεί και τέσσερα στιγμιότυπα με τον Αλέξη Τσίπρα, προφανώς για να ανταποκριθούν στην υποψηφιότητά της και μέλη ή φίλοι, που γοητεύονταν από τον πρώην πρωθυπουργό.

Το video του κ. Παππά αντίθετα είναι με μονοπλάνο, σε εσωτερικό χώρο και πιο δωρικό. Λιτό και μεστό, μόλις 32’’, με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συστήνεται και να ρίχνει βάρος στο κεντρικό μήνυμά της εκστρατείας του για μία «μεγάλη, αριστερή, δημοκρατική προοδευτική παράταξη». Και σημειώνει, με προφανές το νόημα, ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς μέλος του κόμματος για να ψηφίσει. Αρκεί να προσέλθει στις κάλπες θα εγγράφεται την ίδια μέρα. Το video τελειώνει με πληροφορίες για τα εκλογικά τμήματα και βέβαια το σύνθημα «ψηφίζεις και χωρίς να είσαι μέλος».

Διαβάστε επίσης:

Blue Horizon: «Αδιανόητο να με κατηγορούν για προσπάθεια εξίσωσης του θύματος με τους θύτες» λέει τώρα ο Βαρβιτσιώτης

Blue Horizon: Νέο σοκαριστικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Αντώνη Καρυώτη – «Σώστε τον!»

Blue Horizon: Τι προβλέπεται για επιβιβάσεις της τελευταίας στιγμής – Απαγορεύεται η απώθηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:34