search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:17
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Daniel: Ανέβηκε επικίνδυνα η στάθμη του Πηνειού – Απομάκρυνση όσων βρίσκονται στην πλημμυρική ζώνη ζητά ο δήμος Λαρισαίων

07.09.2023 20:44
pineios

Με ανακοίνωση του ο δήμος Λαρισαίων καλεί τους πολίτες λόγω της ιδιαίτερα μεγάλης ποσότητας νερού του Πηνειού ποταμού και για προληπτικούς λόγους, για την ανάγκη απομάκρυνσης όσων βρίσκονται εντός της πλημμυρικής ζώνης του ποταμού που περικλείεται από την κοίτη του ποταμού έως το ανάχωμα της οδού Σάκη Καράγιωργα και από την γέφυρα της Νέας Σμύρνης έως και τον Βιολογικό καθαρισμό (περιοχή Αγίας Μαρίνας).

Ειδικότερα, καλούνται να απομακρυνθούν, το συντομότερο δυνατό, όσοι διατηρούν μονάδες με ζώα, μικρές επιχειρήσεις κλπ, και όλοι όσοι βρίσκονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της σελίδας του Δήμου στο Facebook, σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση όσων βρίσκονται στην πλημμυρική ζώνη του Πηνειου (περιοχή Αγίας Μαρίνας) για την ανάγκη απομάκρυνσής τους από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στο Blue Horizon: Ένταση και χημικά σε διαμαρτυρία στην Πάτρα

Κακοκαιρία Daniel: Στέλνουν φάρμακα με drone σε πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία (Video)

Κακοκαιρία Daniel: Στους έξι οι νεκροί, εντοπίστηκαν οι σοροί 2 γυναικών στην Αστρίτσα Καρδίτσας – Τεράστιες καταστροφές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:17