search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό – Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

08.09.2023 18:28
autokineto

Φωτιά άρπαξε αυτοκίνητο στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα. Κανονικά πλέον διεξάγεται η κυκλοφορία, η οποία είχε διακοπεί νωρίτερα στο ύψος του Χαλανδρίου, αφού απομακρύνθηκε το όχημα.

Το αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο πριν την έξοδο Πεντέλης, όταν ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο οδηγός πρόλαβε και βγήκε.

Λόγω της φωτιάς που εκδηλώθηκε, η κυκλοφορία των οχημάτων στο 31,1 χιλιόμετρο στο ύψος του Χαλανδρίου και στο ρεύμα προς Ελευσίνα διακόπηκε στις 5:40 το απόγευμα της Παρασκευής (08.09.2023).

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας τα οχήματα εκτρέπονταν στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: «Μας έπνιξαν τη μητέρα μου – Επιπλέει νεκρή μέσα στο σπίτι» – Συγκλονίζει η μαρτυρία κόρης θύματος

Κακοκαιρία Daniel: Καταστράφηκαν 50 χλμ σιδηροδρομικού δικτύου από τη θεομηνία

Θεσσαλία: Εθελοντές σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα για συγκέντρωση τροφίμων – Κάτοικοι μεταφέρουν με άλογα προμήθειες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42