search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:20
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: «Έπνιξαν τη μητέρα μου – Επιπλέει νεκρή μέσα στο σπίτι» – Συγκλονίζει η μαρτυρία κόρης θύματος

08.09.2023 17:51
karditsa palamas nekroi 88- new

Κραυγή αγωνίας, αλλά και οργής από ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν τι συνέβη στους οικείους τους, μετά το σαρωτικό πέρασμα της φονικής κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της κ. Βάσως, κόρη της ηλικιωμένης που πνίγηκε στη θεομηνία.

«Μας την πνίξανε τη γιαγιά, μας την πνίξανε. Δεν προφτάσαμε να κάνουμε τίποτα, ούτε τα παιδιά μου δεν προλάβαμε να βγάλουμε έξω. Ήρθε τόσο νερό μέσα και ακόμα μέσα είναι η γιαγιά, ούτε την είδαμε, ούτε μπορούμε να πάμε ακόμα μέσα. Επιπλέει μέσα στα νερά, τι να σας πω παραπάνω. Δεν έμενε μόνο η μαμά μου εδώ. Είναι πάρα πολλοί νεκροί, κάθε γειτονιά έχει μέσα και δυο και τρεις μέσα στο σπίτι τους. Έχουν πέσει τα σπίτια τους τους έχουν πλακώσει» είπε.

«Φωνάζαμε βοήθεια και δεν ερχόταν κανένας να μας βοηθήσει, τη γιαγιά την φάγανε. 100 χρονών είδε πολέμους, αλλά πλημμύρα τέτοια δεν ξαναείδε η γιαγιά». 

«Εγώ ήμουν πάνω στη ταράτσα του σπιτιού, με τα εγγόνια μου μέσα και βγήκαμε στην ταράτσα και μας πετούσαν από μια βάρκα 5-6 μπουκάλια νερό. Και μετά μας πήγε στη δημαρχία. Στη δημαρχία δεν υπήρχε κανένας» είπε εξοργισμένη. 

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Καταστράφηκαν 50 χλμ σιδηροδρομικού δικτύου από τη θεομηνία

Κακοκαιρία Daniel: Στους 10 οι νεκροί, εκατοντάδες εγκλωβισμένοι, αγωνία για τους αγνοούμενους – Για πτώματα στο δρόμο μιλούν οι κάτοικοι

Θεσσαλία: Εθελοντές σχηματίζουν ανθρώπινη αλυσίδα για συγκέντρωση τροφίμων – Κάτοικοι μεταφέρουν με άλογα προμήθειες (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 22:19