search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:37
MENU CLOSE

Υπάρχει θέμα αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών; (video)

08.09.2023 13:22
aftodioikitikes-ekloges_0809_1460-820_new

Μέσα στην τεράστια καταστροφή που αφήνει το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel, φαίνεται ότι υπάρχουν και κάποιες… λεπτομέρειες που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Ας πούμε, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, μιλώντας στην ΕΡΤ, έθεσε θέμα αναβολής των αυτοδιοικητικών εκλογών, επικαλούμενος τις δραματικές συνθήκες που επικρατούν στις πληγείσες περιοχές.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν δυνατή η διεξαγωγή των εκλογών, είπε ότι «δεν νομίζω ότι είναι δυνατή. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι σε όλες αυτές τις περιοχές δεν μπορούν να γίνουν εκλογές». Μάλιστα, συμπλήρωσε πως «έχω θέσει το θέμα και έχω ζητήσει άμεση χρηματοδότηση για να προχωρήσουν τα έργα αποκατάστασης. Δεν είναι απόφαση της περιφέρειας όμως οι εκλογές».

Άραγε, να σχετίζεται η θέση αυτή και με τις αιχμές που άφησε η κυβέρνηση για το τι έκανε – ή δεν έκανε – η Τοπική Αυτοδιοίκηση για την αντιμετώπιση φαινομένων όπως οι πυρκαγιές και η κακοκαιρία; Πάντως, από την κυβέρνηση μέχρι ώρας δεν υπάρχει κανένα σχόλιο για το αίτημα Αγοραστού.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Μόλις πριν 3 χρόνια είχε εγκαινιαστεί η γέφυρα στον Αλμυρό που κατέρρευσε

Στη Λάρισα ο Κασσελάκης – Κουβαλούσε προμήθειες για τους πληγέντες (photos)

Έντι Ράμα: Έδιωξε την «αυστηρή» ΥΠΕΞ που θέλει τον Μπελέρη στη φυλακή – Παρασκήνιο στην Αλβανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:37