search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:37
MENU CLOSE

Αχτσιόγλου για τα χημικά στη Λάρισα: Καταστολή, η άλλη όψη της κυβερνητικής ανικανότητας

10.09.2023 22:35
AXTSIOGLOU-EFI_new

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Έφη Αχτσιόγλου με αφορμή τα χημικά στη Λάρισα έξω από το κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Η Έφη Αχτσιόγλου υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση άφησε ανοχύρωτη τη Θεσσαλία, εμφανίστηκε ανεπαρκής στην στήριξη των πληγέντων από το ξέσπασμα της κακοκαιρίας και τώρα πνίγει στα χημικά τους ανθρώπους της περιοχής που πήγαν να διαμαρτυρηθούν για το «ξεχαρβάλωμα του επιτελικού κράτους».

Αναλυτικά η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου:

«Η κυβέρνηση που αγνόησε όλες τις προειδοποιήσεις για τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που τρία χρόνια μετά τον “Ιανό” -και ενώ ξόδεψε 700 εκατ. για ανύπαρκτα ουσιαστικά αντιπλημμυρικά έργα- άφησε τη Θεσσαλία ανοχύρωτη να υποστεί μία ολική καταστροφή.

Η κυβέρνηση που επί πέντε μέρες έχει αποδειχθεί τραγικά ανεπαρκής για να στηρίξει τους πληγέντες.

Αυτή η κυβέρνηση, του κ. Μητσοτάκη, που πήγε στη Λάρισα για να προλογίσει τους υπουργούς του, έπνιξε σήμερα στα χημικά ανθρώπους που διαμαρτυρήθηκαν για το ξεχαρβάλωμα του “επιτελικού κράτους” και την ασύγγνωστη ανικανότητά της».

Διαβάστε επίσης:

Παππάς: Άμεσες και μεσοπρόθεσμες προτάσεις για την στήριξη πολιτών, επιχειρήσεων και των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία

Κακοκαιρία Daniel – Μητσοτάκης: Άμεση αρωγή σε όλους χωρίς «πολλή γραφειοκρατία» – Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν

Κακοκαιρία Ντάνιελ – Μητσοτάκης: «Θα καλυφθούν στο ακέραιο οι ζημιές» – Η Πολιτεία θα σταθεί στο πλευρό όσων επλήγησαν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 11:36