search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:56
MENU CLOSE

Θεσσαλία: Προσπαθούν να σώσουν οικόσιτα ζώα – Χρειάζονται εθελοντές (photos/videos)

12.09.2023 13:40
thessalia_zoa_diasosi_1209_1460-820_new-G642NMNeL-transformed
credit: Facebook/@Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς

Μεγάλη επιχείρηση από ομάδες και συλλόγους στη Θεσσαλία, προκειμένου να σώσουν τα οικόσιτα ζώα που γλίτωσαν από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Τα ζώα μεταφέρονται κατά βάση στο δημοτικό καταφύγιο της Λάρισας από όλη τη Θεσσαλία, όπως ανέφερε η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.

Παράλληλα, επισημαίνει πως όσοι εθελοντές θέλουν να συνδράμουν παρακαλούνται να προσέρχονται κατόπιν επικοινωνίας με το 2131364020.

Βίντεο και φωτογραφίες της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς:

Διαβάστε επίσης:

Daniel: Παραλίγο να γίνει της… Θεσσαλίας και στην Κρήτη-Ένα μελτέμι έσωσε το νησί κι έστειλε την κακοκαιρία στη Λιβύη (Video/Photo)

Καρδίτσα-ντοκουμέντο: Το σπασμένο ανάχωμα, που «γλίτωσε» την πόλη και έστειλε το νερό σε Ριζοβούνι, Αγία Τριάδα, Κόρδα (Photos)

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Είχαν χωρίσει με συναινετικό διαζύγιο – Χωρίς όπλο υπηρετούσε στην αστυνομία ο δράστης (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 06:55