search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:59
MENU CLOSE

Αριάνα Γκράντε: Παραδέχτηκε τη χρήση fillers στα χείλη – «Χρησιμοποιούσα το μακιγιάζ ως μεταμφίεση»

13.09.2023 19:02
ARIANA GRANDE

Η Αριάνα Γκράντε δάκρυσε ενώ μιλούσε για την εμπειρία της με τα ενέσιμα προϊόντα και το Botox ενώ αποκάλυψε γιατί δεν τα χρησιμοποιεί πλέον.

Η τραγουδίστρια της ποπ, η οποία υποδύεται την Glinda την καλή μάγισσα στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Wicked του Μπρόντγουεϊ, συγκινήθηκε όταν αποκάλυψε σε βίντεο ότι δεν νιώθει πλέον την ανάγκη να χρησιμοποιεί ενέσιμα.

«Πλήρης διαφάνεια ως πρόσωπο ομορφιάς, καθώς κάνω τα χείλη μου», είπε η 30χρονη πριν βάλει χρώμα στα χείλη της. «Είχα βάλει “έναν τόνο” από fillers χειλιών όλα αυτά τα χρόνια και μπότοξ. Σταμάτησα το 2018 γιατί απλά ένιωθα – ότι όλο αυτό ήταν πάρα πολύ. Απλώς ένιωθα ότι κρυβόμουν, ξέρεις

Καθώς η τραγουδίστρια του «Thank U, Next» άρχισε να κλαίει ενώ έλεγε ότι «δεν περίμενε να συγκινηθεί», συνέχισε εξηγώντας ότι για πολύ καιρό, η «ομορφιά ήταν για μένα να κρύβομαι».

«Με τα χρόνια, χρησιμοποιούσα το μακιγιάζ ως μεταμφίεση ή ως κάτι για να κρυφτώ από πίσω», παραδέχτηκε η Γκράντε, προσθέτοντας ότι χρησιμοποιούσε και μεγάλα χτενίσματα με παρόμοιο τρόπο.

Η αισθητική της Γκράντε έχει ωριμάσει με τα χρόνια.

«Το να είσαι εκτεθειμένος σε νεαρή ηλικία και ειδικά όταν οι άνθρωποι έχουν να πουν για την εμφάνισή σου και άλλα πράγματα για σένα σε νεαρή ηλικία, είναι πραγματικά δύσκολο να ξέρεις τι αξίζει να ακούσεις ή όχι, αλλά όταν είσαι 17 ετών, δεν το ξέρεις ακόμα», εξήγησε η Γκράντε στο βίντεο της Vogue.

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Με παράτησε η κοπέλα μου και χρησιμοποίησα το σεξ ως αντικαταθλιπτικό» (Video)

Έλενα Παπαρίζου: «Πήγα και έκανα συναυλία για έναν άνθρωπο και έναν σκύλο» (Video)

Μαντόνα: Η διαφήμιση που της ακύρωσαν 34 χρόνια πριν – «Έκαιγα σταυρούς και φιλούσα μαύρο άγιο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:58