search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:01
MENU CLOSE

Πήλιο: Εντοπίστηκε σορός άνδρα από το Λιμενικό – Εξετάζεται αν είναι ο αγνοούμενος Αυστριακός

13.09.2023 17:29
pilio nekros – new

Σορός άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων περισυνελέγη από βραχώδη περιοχή της παραλίας Μουρτιάς νότια του Πηλίου. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, η σορός περισυνελέγη από πλωτό του Λιμενικού και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται αν ανήκει στον Αυστριακό που αγνοείται.

Εν τω μεταξύ, δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, αλλά και δύο πλωτά σκάφη διεξάγουν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων σε θαλάσσιες περιοχές από τα Ποτιστικά ως το Καστρί Μαγνησίας, καθ’ υπόδειξιν της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Βασικός στόχος είναι ο εντοπισμός των δύο αγνοουμένων της κακοκαιρίας Daniel. Πρόκειται για το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών, τη Μικαέλα (Μichaela Tritthart) και τον Φιλίπ (Gosch Philipp), που είχαν δηλωθεί αγνοούμενοι από την πρώτη ημέρα της κακοκαιρίας, όταν ο Daniel χτύπησε τον Βόλο και το Πήλιο.

Τα τελευταία ίχνη του ζευγαριού ήταν στην εξοχική κατοικία που είχαν νοικιάσει στα Ποτιστικά Πηλίου, η οποία παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο και έκτοτε τα ίχνη τους αγνοούνται.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλία: Ο «λαβωμένος» Κάμπος σε 20+1 εικόνες – Λάσπες, απελπισία και φόβος για το αύριο (photos)

Θεσσαλία: Αύξηση σε γαστρεντερίτιδες και λοιμώξεις αναπνευστικού – Πού είναι ακατάλληλο το νερό – Μόνο τα μισά νεκρά ζώα έχουν συλλεχθεί

Μακελειό στη Λούτσα: Ταυτοποιήθηκαν τα 6 θύματα, βρέθηκε και 2ο κρησφύγετό τους – Πρόσωπο-κλειδί ο συλληφθείς στο αεροδρόμιο, τους εκτέλεσαν με 4 πυροβόλα όπλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 19:01