search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:10
MENU CLOSE

Ο Άδωνις Γεωργιάδης προανήγγειλε αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων λόγω Daniel – «Δεν είμαστε σκορποχώρι, είμαστε κυβέρνηση» (Video)

14.09.2023 11:37
adwnis-gewrgiadis

Αυξήσεις στις τιμές των τροφίμων προανήγγειλε ουσιαστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας, μεταξύ άλλων, για τις συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel.

Όπως είπε, είναι αδύνατον αυτή η καταστροφή να μην φέρει αύξηση στις τιμές των τροφίμων. Εξήγησε ότι είναι τόσο μεγάλο το μερίδιο παραγωγής στη Θεσσαλία σε σχέση με το σύνολο της αγοράς στην Ελλάδα, που είναι βέβαιο ότι η έλλειψη αυτής της παραγωγής θα οδηγήσει σε αύξηση στις τιμές σε όλη την υπόλοιπη παραγωγή.

Πρόσθεσε επίσης ότι η θεομηνία θα επηρεάσει τις ζωές όλων μας και άμεσα με την έννοια ότι ανακουφιστικά μέτρα που θα μπορούσε να λάβει η κυβέρνηση, δεν θα τα πάρει, γιατί τα χρήματα θα πρέπει να πάνε στην αποκατάσταση αυτής της περιοχής.

«Δεν είμαστε σκορποχώρι, είμαστε κυβέρνηση, κανένας μας δεν γίνεται να κατηγορεί ο ένας τον άλλο»

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ανασχηματισμού και στην επίδοση της κυβέρνησης, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως δεν είναι δική του δουλειά να πει ότι είναι ικανοποιημένος από την κυβέρνηση, είναι του πρωθυπουργού. «Δεν είμαστε σκορποχώρι, είμαστε κυβέρνηση, κανένας μας δεν γίνεται να κατηγορεί ο ένας τον άλλο», ανέφερε επίσης χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο τελικός στόχος πρέπει να είναι η καλύτερη ζωή των πολιτών.

Διαβάστε επίσης

Market Pass: Πώς και ποιοι θα λάβουν έως 300 ευρώ – τελειώνει μετά τον Οκτώβριο το μέτρο

«Κόβουν» παροχές λόγω πλημμυρών: «Ταφόπλακα» στην παράταση του Market Pass έβαλε ο Χατζηδάκης – Τι θα γίνει με το επίδομα στους συνταξιούχους

ΚΝΕ για Μπέο: «Η λάσπη από τον Βόλο θα φύγει, από το στόμα του ποτέ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:09