search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:53
MENU CLOSE

Ten Brinke: Στο 60% η ετήσια ανάπτυξη – Τα project που βρίσκονται σε εξέλιξη

14.09.2023 11:28
tenbrinke (1)

Με ανάπτυξη 60% και υπερδιπλασιασμό της κερδοφορίας έκλεισε η περυσινή χρονιά για την Ten Brinke Οικιστική Ανάπτυξη, η οποία συνεχίζει να υλοποιεί μεγάλο αριθμό έργων που αφορούν σε κατασκευές ακινήτων κυρίως στα νότια προάστια, στο κέντρο και στα περίχωρα της Αττική.

Σε ότι αφορά την ανάπτυξη εμπορικών ακινήτων στην τελική της φάση βρίσκεται η ανάπτυξη του Grand Μασούτης στην Γλυφάδα (επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης) και εμβαδού 2.200 τ.μ. επί συνολικής επιφάνειας 4.000 τ.μ., όπου θα φιλοξενηθούν ακόμη οικιστικό συγκρότημα και κατάστημα Max Stores. Παράλληλα η εταιρεία έχει αναλάβει την κατασκευή ενός ακόμη καταστήματος της ΑΒ Βασιλόπουλος στους Αγίους Αναργύρους.

Σε ότι αφορά τα γραφεία η εταιρεία προχωρά σε ριζική ανακαίνιση ενός παλαιού κτιρίου κατασκευής 1978, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην πλατεία Μαβίλη.

Εκεί θα δημιουργηθεί ένα μοντέρνο, πολύχρωμο κτίριο γραφείων με όλες τις σύγχρονες παροχές.

Το κτίριο συνολικού εμβαδού 6.000 τ.μ. θα έχει πιστοποίηση Leed, δηλαδή θα είναι συμβατό με τις νέες, καλές πρακτικές για το περιβάλλον.

Σύμφωνα με την Ten Brinke, «στόχος είναι να αποτελέσει κέντρο επιχειρηματικότητας και δημιουργίας, φιλοξενώντας γραφεία στην ήσυχη γειτονιά πίσω από την πλατεία Μαβίλη, σε απόσταση λιγότερη των 5 λεπτών από τους σταθμούς “Μέγαρο Μουσικής” και “Αμπελόκηποι” του Μετρό».

Από την εταιρεία προσθέτουν, επίσης, ότι το εν λόγω κτίριο θα διαθέτει 26 θέσεις στάθμευσης, αλλά και facilities για τους εργαζομένους που θα στεγαστούν σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός ο μισθωτής του, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024.

Αυτή η ανάπτυξη τρέχει παράλληλα με άλλα έργα της εταιρείας, στα περίχωρα της Αττικής όπως η κατασκευή ενός βιομηχανικού κτιρίου μικτής χρήσης, όπου η ολλανδική εταιρεία αναπτύξεων έχει ξεκινήσει να κατασκευάζει εδώ και ένα μήνα στην περιοχή της Μαγούλας σε οικόπεδο έκτασης περίπου 42.000 τ.μ.

Κατά πληροφορίες, το νέο κτίριο logistics θα αποτελείται από δύο κτηριακούς όγκους, σε επαφή μεταξύ τους και συγκεκριμένα ένα ισόγειο τμήμα, με επιφάνεια κάλυψης 8.000 τ.μ., και ένα διώροφο τμήμα, με επιφάνεια κάλυψης 8.000 τ.μ.

Ο μισθωτής του κτιρίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά πληροφορίες θέλουν να γίνεται συζήτηση με γνωστή επιχείρηση λιανικής.

Στα εμπορικά έργα που βρίσκονται υπό ανάπτυξη ξεχωρίζουν επίσης τα ακόλουθα:

• Σχολικό συγκρότημα, Αρτέμιδα

• Εμπορικό πάρκο, Σπάτα

• Κατάστημα, Ερμού

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Daniel: Τεράστια η ζημιά για την ελληνική οικονομία – «Εξαϋλώθηκε» το 5% του ΑΕΠ

Οι εταιρείες που βρίσκονται στον «προθάλαμο» του ΧΑ – Πώς η επενδυτική βαθμίδα θα προσελκύσει ξένα κεφάλαια

ΔΕΣΦΑ: Απόφαση ενεργοποίησης του διαδρόμου φυσικού αερίου Νότου-Βορρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:52